Monday 26 November 2018

A Quick Post // Yves Rocher Les Plaisirs Nature Hand Creams

Има нещо много сладко в тубичките крем за ръце в ретро стил, не мислите ли? Аз лично ги обожавам и се радвам, че все повече марки залагат на тях. А когато са и любими марки... Е, комбинацията е повече от чудесна!


Кремовете за ръце, за които ще ви разкажа днес, са на Yves Rocher и се предлагат в 4 от техните иконични аромати, за да допълнят съответните колекции грижа за тялото Les Plaisirs Nature.

- Манго и кориандър: тръпчива лятна композиция, която действа ободряващо
- Кокос: класически, мек и много успокояващ
- Маслина и петигрен: изненадващ, леко мъжки, успокояващ аромат. Грабна ме безкомпромисно от първо вдъхване.
- Ванилия: една от най-добрите на пазара, изключително плътна и чувствена

Не се притеснявайте, че ароматите са задушливи или прекалено силни - балансирани са чудесно и се усещат съвсем леко след нанасяне (освен ванилията, която е по-трайна).


Съставът им включва масло от шеа, което помага за омекотяването на кожата. Бих казала, че това са чудесни кремове за бюрото, тъй като попиват сравнително бързо и не стоят мазно. По-скоро оставят кадифено усещане, което не отшумява за 10 минути, а поддържа кожата еластична до следващото миене на ръцете. Но ако искате по-сериозно подхранване (като за преди лягане, например) - заложете на друга опция.

Малките тубички съдържат 30мл и ми стигат за няколко седмици ежедневна употреба. Аз обаче хабя кремове със скоростта на светлината и от тези вече не остана почти нищо, така че не съм мерило. :)


С две думи - харесват ми. Кремовете за ръце на Yves Rocher са точно толкова приятни на вид, колкото и на усещане. Непретенциозно добри за цената си от около 5-6лв! Пробвали ли сте ги?

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

2 comments:

  1. Добър избор за металните тубички, много ги обичам. Ще се пробва!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Те не са метални - само така изглеждат. От някаква лесна за изстискване пластмаса са. Металните се чупят много лесно по сгъвките и никога не са ми били любими (но пък изглеждат мега яко, спор няма) :)

      Delete

Thank you for your comment!