Friday 17 February 2017

Mia Höytö IHANA Moisturising Cream

От известно време се заглеждам все повече по скандинавския стил на живот - от аптекарския им минимализъм до влечението им към sustainable living и органична козметика. Днес ще ви представя една марка, която съчетава тези идеали!


Става дума за Mia Höytö - финландска марка, основана от (познахте) симпатичната Миа, която претворила любовта си към органичната храна в продукти, които да се погрижат за кожата ѝ в тежките климатични условия на родната страна. Гамата съдържа базовите продукти за почистване, грижа и глезене, и е Ecocert сертифицирана. Опаковките им са буквално като аптекарски шишенца и са страшно красиви! Странно е как въпреки усилията на агресивния Запад да наложи претруфеността като еталон за лукс, минимализмът предава усещането за лукс много по-добре...



Да преминем на продукта, който имам удоволствието да тествам. Защото си е чисто удоволствие. IHANA значи "сладък, очарователен & разкошен" и е овлажняващ крем за всеки тип кожа с масла от морски зърнастец и касис. Действа регенериращо, хидратиращо и успокояващо, и има анти-ейдж ефект. И няма как да не се съглася с всичко посочено в предното изречение. :)

IHANA е крем с аромат на мечти - билково ухание, което буквално изтръгна въздишка на удоволствие сякаш съм хапнала бонбон Lindor. Текстурата на крема е плътна, но се разнася лесно и попива в кожата с нежен масаж. Оставя матов финиш и е чудесна основа за грим. Омазняването е под контрол докъм следобед (стандартното за кожата ми). Ползвам крема като дневен и нощен откакто го получих и ефектът е напомпана, перфектно хидратирана и спокойна кожа. По принцип скачам на нов продукт в момента, в който приключа с тестването на предния - сега нямам никакво желание!


С IHANA си паснахме идеално. Цените на Mia Höytö не са от най-приятните за портфейла, но ако държите на високо качество, сертификат за органични съставки и наистина луксозно усещане - едва ли ще направите компромис.


* Продуктът ми е изпратен за проба от Beautyskin.bg. Статията е спонсорирана.

3 comments:

  1. Звучи прекрасно! Ползвала съм тестери на измивният гел Kaunis и много ми хареса :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Подходящ ли е за премахване на грим от очите (щипе ли)?

      Delete
  2. Здравейте,Измивният гел Kaunis е подходящ за премахване на грим от очите. Не щипе и не дразни кожата.

    ReplyDelete

Thank you for your comment!