Wednesday 1 February 2017

Bell HYPOallergenic Contour Stick & Brow Modeller Gel

Привет!

Днес ще ви покажа два продукта, които ползвам доста напоследък, както и един не толкова употребяван поради... несъответствия в характера. :) Става дума за новости от Bell - марката, която направи доста приятно завръщане на тоалетката ми през последната година.


Започвам с Bell HYPOallergenic Contour Stick - стик за контуриране, който е буквално мечтата на мързеливците. Аз лично не съм от много държащите на контура и не ми се занимава с него. Да не говорим, че съм бяла като смъртта. Но този стик е а) сууупер лесен за употреба и б) доста подходящ като нюанс дори за мен, тъй като не клони прекалено към топлата гама. Кремообразната текстура буквално се топи при допир с кожата и една мазка е напълно достатъчна. Може да се разнесе с пръсти или с четка - аз предпочитам такава с къси и гъсто разположени косъмчета за разнасяне във формата на 3 (слепоочия, скули, челюст). Ако сте с по-тъмен тен, можете да нанесете на няколко пъти за постигане на по-силен акцент. Финишът е естествен и се слива с основата перфектно, без блясък или прекомерен мат. Като издръжливост нямам особени забележки, но ако не се нанесе подходяща основа и фикс, към края на деня вече няма много помен от контура (но и аз доста си пипам лицето).


Bell HYPOallergenicBell HYPOallergenic Brow Modeller Gel пък е продукт, който бях готова да подаря с получаването. Но... Добре, че не го направих. Косъмчетата на веждите ми са страшно дълги и въпреки малката четчица при първата употреба по тях полепна доста продукт, правейки разресването невъзможно, а натрупването - жив ужас. Добре, че се сетих да взема чиста четка за вежди и да разреша с нея, защото ефектът беше жесток. Освен, че спиралата подчерта цвета на веждите ми (кестеняви, но с руси косъмчета), ами и фиксира формата без да оставя  неприятно "твърдо" усещане. Малко повече играчка е да се разресва  допълнително, но ефектът си заслужава, когато единственото опитомяващо веждите ти нещо е лак за коса! :)



Третият продукт, за който ще ви разкажа, е Bell HYPOallergenic Long Lasting Nail Enamel. С него не се разбрах не заради формулата, а заради цвета. Винаги съм избягвала блатните нюанси, а този си е направо кален... Ако оставя това настрана, самият лак не е никак лош - нанася се лесно, засъхва сравнително бързо, издържа средното за мен - 2 дни. Не блести с нищо особено, но ако харесате някой от цветовете, не е лоша инвестиция.



Като цяло съм доста доволна от всички продукти от серията Bell HYPOallergenic и съм любопитна за останалите продукти от серията със стикове (има руж, хайлайтър и фон-дьо-тен). Ще се радвам да споделите, ако сте пробвали някой от тях!


* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!