Wednesday 15 February 2017

Amway Artistry Hi-Tech Metallic Collection

Привет, момичета!

Днес ще ви представя една от последните колекции на Amway, която бе лансирана миналата есен - грим в металически нюанси, който излъчва неподправена класа и загадъчност.


Колекцията Artistry Signature Color Hi-Tech Metallic съдържа три продукта: трио течни сенки за очи, озаряваща пудра и металическа очна линия. Към колекцията получих и един страхотен продукт за коса, за който ще ви разкажа накрая. Но първо - да се фокусираме върху колекцията грим!

Започвам с течните сенки за очи, които се предлагат в комплект от три нюанса - Platinum (перфектното име за този нюанс!), Emerald (сивеещо зелено) и Amethyst (сивеещо лилаво). Сивеещият отенък на последните два се дължи на голямото количество сребрист блясък във формулата на сенките. Частиците са много фини, но създават наистина красиво сияние, което прави погледа по-дълбок. Сенките са с разкошна текстура, нанасят се и се преливат много лесно, като аз лично предпочитам да нанасям с пръсти. Слад като изсъхнат са бетон до момента, в който не решите да ги свалите - ползвам ги без база и пак няма никакво събиране в сгъвките или избледняване. Именно поради тази причина платиненият нюанс се оказа доста носен през последните няколко седмици; буквално забравям, че имам грим и не се притеснявам да не стане фал с него.


Продължавам с очната линия, която е в нюанс-мечта. Purple Luxe е дълбоко наситено лилаво, пълно с нежни отблясъци. Финишът на самата очна линия напомня лак и е наистина красив като акцент на грима или дори самостоятелно. Апликаторът пък е любимият ми тип писец, което прави нанасянето лесно и бързо. Преди употреба трябва да раздрусате много добре флакончето, а при самото нанасяне  е добре да топнете апликатора вътре поне два пъти за всяко око. Както ще видите на снимката, първият щрих е много наситен, а вторият не оставя такава добра следа. Това може би се дължи на по-течната формула, но не е нещо, което бих определила като проблем. Всъщност, тази очна линия ми влиза в списъка с любими продукти в момента. :)


Следва 3D пудрата в нюанс Shimmering Nude - блокче с 6 нюанса, обляни в светлина. Тук блясъкът е доста забележим, така че не бих рискувала да ползвам продукта в слънчев ден. :) Но пък за вечерно излизане е чудесно решение, тъй като оставя съвсем лек воал от цвят, подчертавайки скулите и придавайки им glam излъчване. Нюансът е едва забележим (почти не се вижда на снимката), но може да се наслои да получаване на нещо като taupe, ако не ви притеснява силния блясък. Друга опция е да разпръснете малко от блясъка по раменете и ключиците. Пудрата е рефил, който можете да сложите в стандартната пудриера на Amway Artistry - златистата кутийка е абсолютно бижу и дори се предлага във велурено калъфче.


Ето и swatch-ове на всички продукти (от ляво надясно - сенките, очната линия и хайлайтъра):


За накрая оставих Satinique Hair Oil Serum, или накратко казано - любимият ми продукт за коса в момента. Само една помпичка от това чудо разплита косата и я прави лесна за разресване, улеснява изсушаването, изглажда и придава блясък, омекотява, а и деликатно ароматизира. Общо взето - всичко, което търся в продуктите си за поддръжка на косата. Напомня ми на Moroccanoil донякъде. Формулата съдържа комплекс ENERJUVE™ и няколко вида масла, но за съжаление и силикони. Серумът е подходящ за всеки тип коса, като за мен лично е идеалният вариант за грижа след всяко миене. Да не говорим, че е адски икономичен... Разбрахте ме, влюбена съм :)


Серията Hi-Tech Metallic е налична на сайта на Amway, както и една съвсем нова колекция, за която ще ви разкажа скоро. Споделете ми в коментар какво мислите за марката - любопитна съм да чуя мнения!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!