Sunday 12 February 2017

Biopoint 100% Volume Hair Care

Привет!

Ще започна отдалече днешното ревю с това, че преди няколко месеца подстригах доста сериозно количество от косата си. Беше стигнала няколко сантиметра над кръста и вече започваше не само да ми тежи, но и да изглежда доста зле в крайчетата. Да не говорим, че от тежестта ѝ ситуацията в корените също беше плачевна - изглеждаше буквално сплескана дори и веднага след къпане и изсушаване. Затова и реших да се разделя с доста; според стандартите ми пак е дълга, но далеч не е онова чудовище.


Сигурна съм, че сте наясно с облекчението за главата и грижите, което идва веднага след посещението при фризьора. Миенето и сушенето са по-лесни, самата коса като се изпълва с живот, а и обемът вече не е такъв проблем. На тази дължина можех вече да си позволя да ползвам спрейчета със сол и други подобни повдигащи обема благинки с известен успех.

Затова и когато представителите на италианската марка грижа за коса Biopoint ми предложиха да избера продукти за тест, налетях на серията за обем. Тя съдържа три продукта, предназначени за тънка и безжизнена коса, за които ще ви разкажа днес. :)


Серията Biopoint 100% Volume е в изчистени опаковки в красив син цвят - шампоан, балсам и спрей. Шампоанът измива добре, не се пени прекалено (по-скоро пяната му е плътна и гъста), и не пресушава косата. Съдържа силикони, заради които го редувам с друг шампоан за пречистване. Балсамът е с приятна консистенция и омекотява чудесно още под душа. Ако косата ви не се заплита много, би улеснил разресването, но аз лично имам нужда и от допълнителна помощ.


Спреят е звездният продукт от серията. Дюзата му е доста груба и не разпръсква много добре, но ако го държите на разстояние, не е проблем. Аз лично го пръскам само в корените и след това изсушавам първо с главата надолу, после по "нормалния" начин. :) Ефектът е осезаемо повдигане в корените, което се задържа и на следващия ден. Това не е продукт, с който ще постигнете обем тип "телевизор", "кофа" или прочие чалга визии, но е напълно достатъчен, за да сте спокойни, че косата ви няма да се сплеска скорострелно след измиване.

Серията е с нежен свеж аромат, който не усещам много след употреба.


Като цяло Biopoint 100% Volume не е wow попадение, но е чудесна серия за всекидневна грижа. Определено спреят ми е любимец, а половинката ми пък хареса много балсама (той също е с дълга коса). Biopoint имат серии за всякакъв тип коса - разнообразието покрива общо взето всички нужди.

Ще се радвам да споделите дали сте пробвали продукти на Biopoint и какво мислите за тях в коментарите!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

4 comments:

  1. Досат полезно ми беше понеже и моята коса така се сплесква на първия й ден!Доста кофти гледка!:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спрейчето е доста полезно в това отношение. :) Друг продукт, който ми помага, е сухият шампоан на Alverde, но при него трябва да се внимава с употребата (погледни статията за него от преди няколко седмици, ако искаш).

      Delete
  2. Аз използвах шампоана не съм очарована.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Определено не е wow, но напоследък имам чувството, че не мога да си харесам шампоан за повече от една бутилка. :(

      Delete

Thank you for your comment!