Monday 20 June 2016

Giveaway (Closed): Win a Wilkinson-Sword Gift Set!

Привет!

Както ви споделих преди време, Wilkinson-Sword предизвикват всички да се разходят по острия ръб на тяхната онлайн игра Наточени за флирт. :) В нея трябва да предложите реплики за двамата героя от краткото (но нажежено) видео. Аз се включих и си спечелих билет за кино, а сега стискам палци и за голямата награда, която е екскурзия до Кан за филмовия фестивал догодина.

Благодарение на Wilkinson-Sword България, освен за билетите и екскурзията, имате възможност да се включите в още една игра тук и сега - четете надолу!


Наградата е симпатичният комплект от дуо самобръсначка/тример за бикини линия Quattro + мус за бръснене от снимката. :) Комплектът е перфектен за лятото, като удобният уред 2 в 1 е специално създаден за нежните зони. С малко въображение ще можете да впечатлите някой освен с визия и интелект, и с интимна прическа! :)

Правилата са прости: използвайте познатото приложение Rafflecopter отдолу, като първо се логнете с Facebook или с мейла си. Да ме следвате във Facebook е задължително условие, а останалите са по желание - колкото повече изпълните, толкова по-голям шанс имате да спечелите. Обърнете внимание на броя точки, който ви носи следването в Bloglovin' - ще се радвам да ви видя там (най-удобното местенце за следване на любимите блогове).

a Rafflecopter giveaway

Ще избера победителя на случаен принцип чрез самото приложение на 27.06 и ще го обявя тук и във Facebook (удължено до 29.06). Ще се свържа с победителя чрез имейл. :)

Ready, set, go!

Победителят е Изабел Георгиева. Честито на нея, а на всички останали -  благодаря ви!

* Наградата е предоставена от бранда. Играта е отворена за участници на територията на България.

37 comments:

 1. Използвам самобръсначка :)

  ReplyDelete
 2. Стискам си палци :))

  ReplyDelete
 3. Моят трик е скраб,кола маска и епилатор.

  ReplyDelete
 4. Не бих го нарекла трик,а по - скоро ежедневна грижа!Гладката и красива кожа изисква не само епилация и депилация,а и добра хидратация!Затова всеки ден ползвам хидратиращ лосион за тяло,веднъж седмично и пилинг.

  ReplyDelete
 5. Мм, гладка кожа. Лщбимото ми. Много ми помага бръсненето с гел за бръснене (ползвам на Balea), а не само със сапун както съм правила преди. След това се мажа с крем за тяло и повтарям всеки ден преди излизане, за да изглеждат още по-гладки. Много хубав гив, тъй като ползвам само самобръсначки много бих се зарадвала на наградата. ^_^

  ReplyDelete
 6. Винаги ексфолирам кожата си преди да се обезкосмя, а след това най-често използвам вместо пяна за бръснене - олио за баня за много суха кожа. Едновременно омекотява кожата ми, едновременно спомага за по-лесното премаахване на косъмчетата, а и ми спестява слагането на крем след баня :)

  ReplyDelete
 7. Любимият ми начин за поддържане на гладка кожа е самобръсначката + гел/пяна за бръснене + добра ексфолиация :)

  ReplyDelete
 8. Любимият ми трик за гладка кожа през лятото е да ексфолирам често, за да не се усеща суха (каквато е моята по принцип) :).

  ReplyDelete
 9. Любимият ми трик за гладка кожа през лятото е ексфолиране, кола маска и хидратация:)

  ReplyDelete
 10. 🍀🍀🍀УЧАСТВАМ🍀🍀🍀

  ReplyDelete
 11. Любим трик за гладка кожа - кола маска с машинка :))

  ReplyDelete
 12. Чудесна награда за летните дни!

  ReplyDelete
 13. добри се оказаха самобръсначките на тази марка и значително по-евтини от Жилет.

  ReplyDelete
 14. Много добри самобръсначки!

  ReplyDelete
 15. Трикът ми е да редувам епилиране с епилатор и премахване на окосмяването със самобръсначка, за да намаля врасналите косъмчета. Веднага след който и да е от двата метода използвам олио за тяло.

  ReplyDelete
 16. Аз лично ползвам лентички за депилация от коляното надолу и самобръсначка от коляното нагоре, а за под мишниците - епилатор.

  ReplyDelete
 17. Ексфолиране и лосион.

  ReplyDelete
 18. Любимият ми метод е кола маската :)

  ReplyDelete
 19. Самобръсначка , пяна за бръснене след това термална вода .

  ReplyDelete
 20. Използвам самобръсначка :)

  ReplyDelete
 21. Епилатор за ръцете,краката и подмишниците и самобръсмачка за интимната зона. Разбира се и всекидневна хидратация.

  ReplyDelete
 22. Ексфолиране и бебешко олио.

  ReplyDelete
 23. Самобръсначката и депилиращите ленти са моите помощници за гладка кожа. :)

  ReplyDelete
 24. Самобръсначка

  ReplyDelete
 25. Не понасям болка и епилатори(особено под мишниците). Затова ползвам самобръсначка, защото според мен отнема по-малко време и по-малко усилия, а аз вечно бързам за някъде.

  ReplyDelete
 26. Ексфолиране, хидратация и кола маска.

  ReplyDelete
 27. Самобръсначка и ексфолиране.

  ReplyDelete
 28. Използвам самобръсначка за интимната зона,защото става лесно и бързо, а за останалите части от тялото използвам депилиращи лентички или епилатор.

  ReplyDelete
 29. Моите любими трикове за гладка кожа през лятото са редовно ексфолиране и бебешко олио.

  ReplyDelete
 30. Епилиране, хидратиране и ексфолиране :)

  ReplyDelete
 31. Залагам на самобръсначка, като най-бърз и безболезнен метод, даже в момента ползвам една розова точно на Wilkinson (но не тази, която е наградата), така че ще се радвам да спечеля.

  ReplyDelete
 32. Кола маска и самобръсначка :)

  ReplyDelete
 33. Пробвала съм всички възможни методи - коламаска, епилиране, бръснене.. За моята кожа най-добре работи бръсненето. Другите методи просто не са поносими за кожата ми.

  ReplyDelete
 34. От години ползвам почти само и единствено самобръсначка, след като имах неприятни проблеми с враснали косъмчета. Вместо пяна, най-често посягам към лосион за тяло за под душ.

  ReplyDelete
 35. Екфолиране, самобръсначка и хидратация.

  ReplyDelete
 36. Епилиране и хидратиране :)

  ReplyDelete
 37. Ексфолиране,епилация и хидратиране с любим продукт :)

  ReplyDelete

Thank you for your comment!