Tuesday 28 June 2016

Amway Artistry Pacific Lights Collection

Aloha!

Днес ще си говорим за лятото, за Калифорния, за цветовете на жежките вечери :) За колекцията Artistry + XS Pacific Lights на Amway, която вече можете да откриете на Amway.bg. Колекцията е създадена от глобалния MUA на бранда Rick DiCecca, и е вдъхновена от плажните нюанси и парти настроението през горещия сезон!


Pacific Lights се състои от седем продукта, за които ще ви разкажа по-надолу. Enjoy!


Започвам с гланцовете за устни Light Up Lip Gloss. Като дизайн те следват основната линия на Artistry, като горната част при тях е сребриста. Интересен акцент е вградената светлинка, която светва щом развинтите капачаката. Отстрани на шишенцето пък има и огледало - комбинацията от тези две неща прави нанасянето лесно и бързо дори и на тъмно!


Текстурата на глосовете е доста свежа и лека, за разлика от нормалните глосове от серията Artistry, които имат по-тежко усещане върху устните. Добавен бонус е наличието на мента във формулата, която охлажда. Винаги съм обичала ментови продукти, дори и не само лятото :) Лекият гъдел и хладинката определено ми допадат! Откъм издържливост нямам оплаквания като за гланц, но не очаквайте чудеса - на хапване на удържат. А нюнсите са бонбон - свежи, плажни, с щедро количество фин блясък, сочен цвят и мокър финиш като за плажно парти:

От ляво надясно:
Tropical - прозрачен с красив блясък
Citrus - оранжада
Pink Grapefruit - свежо розово
Cherry - зряло черешово
Cranberry-Grape - лавандула със синкав подтон


Следващият продукт от лимитката са сенките Signature Color Eye Shadow Quad, като комбинацията се казва Sunrise. Сенки, които ме грабнаха не от първо носене, а още от swatch-овете. Което си личи и от снимките - не издържах дори да ги снимам, преди да пробвам. :D Меки, супер наситени, с текстура, която буквално се слива с кожата. Дори и без основа нюансите полепват чудесно и няма компромис с наситеността (но за издръжливост тя е необходима). Цветовете са супер подходящи за day-to-night грим, като за мен звездата е розовото. Блестящите частички отново са много нежни. Влю-бе-на!


Накрая идва пудрата 3D Face Powder в нюанс Sunkissed. Изключително приятна мозайка от няколко допълващи се хайлайт и бронзиращи цветове. На лицето те изглеждат едва забележими като нюанс, но блясъкът е като малки сияйни капчици, които озаряват прекрасно и на дневна светлина, без да стоят диско на слънце. Прекрасен продукт за ежедневен грим, а за pool-party е просто задълже...

Отляво е хайлайтъра, а отдясно са сенките.
Сенките и хайлайтъра са рефили за стандартните кутийки на бранда, които се продават отделно. Както винаги, коментарът за цената си остава - Artistry е доста висок клас и неслучайно използвам това определение, защото в идеалния случай високата цена е и високо качество - имаме го налице. :)


Допадат ли ви продуктите? Споделете ми в коментар какво мислите за Artistry Pacific Lights!

Освен лампичка от вътрешната страна на капачето, всеки глос има и огледалце :)
* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!