Sunday 5 June 2016

Avon True Colour Eyeshadow Quad - Day Glow

Това е ревю номер 6 за четворките сенки на Avon, откакто този блог съществува :) Но те стават все по-добри, нюансите стават все по-грабващи, а аз им ставам все по-голям фен...


True Colour Eyeshadow Quad е най-богатата откъм нюанси колекция за очи на Avon, като всеки сезон излизат по няколко нови комбинации. Освен класическата черна кутийка с апликатор и огледало, отличителни черти на серията са меката текстура на сенките, както и наситените цветове. Досега не съм била разочарована от повече от един нюанс в опаковка, а и това е рядкост откакто подобриха формулата преди няколко години.


Четворката Day Glow ми е може би любимата досега, дори по-любима от Underwater Paradise. Меките като масло сенки се нанасят и преливат страшно лесно, а фактът че три от тях са матови по никакъв начин не трябва да ви притеснява, тъй като всички са наситени - дори и телесното (номер 1). Номер 2 съдържа леки блестящи частички, а 3 и 4 са звездите в палитрата: нежно ментово и магическо люляково. Осезаемата бяла основа прави пастелните нюанси доста ретро и предполага съчетаването им с очна линия за ефект 50-тарска кукла. Както и да ги ползвате обаче, според мен няма да сгрешите - аз лично понякога слагам само по един, понякога комбинирам всички!


Day Glow е задължителна част от грима ми това лято, и бих я препоръчала на всеки, който си пада по пастели за настроение. За съжаление, не виждам точно тази четворка в настоящата брошура, но предполагам, че ще я пуснат пак скоро.

2 comments:

  1. Wow... изглеждат доста пигментни за такива ярки цветове, изненадана съм :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Имат съвсем малко от основата на Catrice отдолу - даже не съм сигурна, дали под лилавото има :)

      Delete

Thank you for your comment!