Tuesday 7 June 2016

A Quick Post: Korres Santorini Vine Shower Gel

Знаете ли от какво са направени мечтите? От аромат на жежко слънце с тръпчив привкус неузряло грозде и средиземноморски въздух. Стигнах до този извод, след като по една случайност открих, че и в Пловдив мога да открия Korres. Преди няколко месеца се влюбих безвъзвратно в лосиона за тяло Santorini Vine, а сега реших да се поглезя с душ гела от същата серия...


Santorini Vine е един от онези аромати, които първоначално те карат да вдигнеш носле и да се почудиш на какво ти мирише. Не е ежедневен, не е прост, не е нещо, което усещаш тук и там. Той е смесица от приятния гъдел, който ти носят летните дни на село, в комбинация със соления дъх на Средиземноморието и тръпчивата нотка на росата, изпаряваща се от лозовите листа при първия им досег с парещите лъчи на слънцето. Скромните ми опити да го опиша се провалят всеки път, щом отворя бутилката, така че ще спра дотук и ще ви препоръчам да пробвате сами :)


Колкото до самия продукт - душ гелът е със свежа формула, която се разпенва добре без да оставя кожата пресушена. Ароматът не се задържа дълго след употреба, но затова е и лосионa за тяло от същата серия. Korres е марка с еко насоченост, така че ако се стремите да "изчистите" банята си от вредни за човека и природата съставки - ще сте на прав път.

И за да завърша това уж кратко ревю - ще се радвам да ми споделите кои са вашите любими летни аромати, независимо дали като грижа или парфюм!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!