Thursday 19 November 2015

InstaPassion

Вманиачавам се по Instagram. Аз съм Instaholic и си го признавам :D Не знам как, но за една година това се превърна в предпочитаната ми социална мрежа... Първото нещо, което правя сутрин (още преди да съм се измъкнала от завивките), е да отворя Instagram и да скролвам и натискам сърчица поне до първия snooze на алармата.


Защо? Зашото визуалното съдържание е много по-лесно смилаемо от всяко друго, което ни се поднася в социалните мрежи. Защото в Instagram всеки се старае да направи нещо красиво. Защото мрежата е организирана безупречно - максимално лесна за управление. Защото рекламите там все още не са завзели царското място. Защото виждам всичко (надявам се) точно от хората, които съм последвала...

Мога да продължа, но едва ли има смисъл - знам, че доста от вас също закусват с Instagram :) Любопитно ми е какво мислите вие и защо тази мрежа добива все повече популярност и у нас. Споделете ми в коментар :) 

Интересното е, че в Instagram следвам най-голямо разнообразие от хора - от любими бюти блогове, през фешън, кулинарни и пътешественически, до такива за planner организация и DIY. Фийдът ми определено никога не е скучен, но винаги има място за още интересни хора, които откривам или чрез опцията за предложения на база вече следваните от мен профили, или чрез лична препоръка - ще се радвам да чуя кои са и вашите любими инстаграмъри!

А сега, понеже казах вече за манията си - споделям с вас няколко продукта, вдъхновени от Instagram!

Как да не ги поиска човек...

Ревютата не бяха особено въодушевени, но само заради идеята някой ден няма да издържа... Пък и изглеждат като готини хайлайтъри!


Ъм, може ли един тон такива книжлета? Бих си облепила целия хладилник с тях!


Някой да ме ощипе. Това дори не мога да повярвам, че съществува - истинска Instagram камера, която прави много cool неща. За не много cool цена, обаче...


Една концептуална разработка, която много ми грабна окото (no pun intended). Аз лично бих надянала такива очилца завинаги :) Много по-добре е да виждаш света през любимия си филтър, отколкото през розови очила (толкова демоде...).


Между другото, кой е любимия ви филтър? Моят е Hudson :)

4 comments:

  1. Единственото, което изключително много ме дразни в Instagram на този етап, е че не могат да се качват снимки директно от компютъра. Разбирам донякъде политиката на създателите да искат да си остане мобилно приложение за мобилни снимки, но истината е че почти всички популярни акаунти изобщо не качват снимки снимани с телефон.

    Иначе аз май нямам любим филтър, предпочитам да обработвам на компютър.

    ReplyDelete
    Replies
    1. И на мен ми се иска да мога от PC да качвам, но уви... Според мен е въпрос на време да променят тази политика, именно поради причината, която си написала ти - хората качват май повече снимки от фотоапарати, а не от телефони :)

      Delete
  2. Instagram е любимата ми социална мрежа и на мен! Вече не използвам филтрите, а си играя с настройките за brightness, contrast и т.н. Между другото вече видях реклами и там. Дано не ни залеят, както на другите места...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Инстаграм съвсем наскоро отвориха вратите за масова реклама, но имат доста сериозни изисквания, така че едва ли в скоро време ще види Сульо и Пульо да рекламира там. Но, както с всичко хубаво, щом става дума за пари - не се знае докога...

      Delete

Thank you for your comment!