Saturday 7 November 2015

Pretty in Turquoise - Flormar Colorliner

Обожавам тюркоазен грим! Всъщност, обожавам цвета тюркоаз във всякаква форма и вид :) За мен това е един от цветовете на лятото и на мечтите, а когато есента вече преминава в зима всичко лятно ми е особено на сърце.


Затова и може би сега чак споделям за една лятна покупка - лимитираната очна линия Flormar Colorliner. Тя беше част от една доста бохо колекция, която се предлагаше в уникално красиви опаковки. Не ме грабна нищо друго, но пък тази очна линия се оказа прекрасно попадение :)


Flormar Colorliner се предлага с тънка четчица за нанасяне, която се оказа учудващо удобна (може би заради формата и дължината на самото капаче, на което закачена четката). Формулата е доста водниста и изисква разбъркване преди употреба. Това се отразява на времето за съхнене, но не съм забелязала проблеми с размазване или отпечатване. Всъщност, след като изсъхне очната линия се държи изключително добре и издържа цял ден. Отстранява се лесно и само с вода, без да оцветява клепача - проблем, който съм имала с други зелени очни линии. 


Стигам и до цвета - 04 Flower Guitar, който е пълен разкош! Красив тюркоаз с фин блясък, който подхожда чудесно на цвета на сините ми очи. Ако обичате свеж и летен грим без много усилия (а и подходящ дори за офиса) - това е :) Колекцията все още се предлага по магазините, а цените са съвсем разумни, мисля че дадох 8лв за очната линия.

А вие какво мислите за Flormar?

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!