Wednesday 11 November 2015

H&M Beauty - Face

Не знам дали остана някой, който да не е ах-нал поне веднъж, съзерцавайки новата колекция грим и грижа на H&M :) Аз лично се захласнах още по първите промоснимки, но след представянето на самата колекция така и не отидох да разгледам на живо - все отлагах. Затова и когато получих красиво поднесената торбичка с изненади от H&M, бях наистина въодушевена. Нямаше съмнение, всичко е истинско и много по-впечатляващо на живо!


Получих продукти от няколко категории и за да ги разгледам по-обстойно, реших да направя три ревюта. Първото ще е за продуктите за лице - като основни и може би най-любопитни за мен :)


H&M Beauty Perfectionist Finishing Power - Golden Beige
Пудрата H&M Beauty Perfectionist Finishing Power (има и матираща, с черно капаче) беше първото нещо, което отворих и пробвах. Стори ми се супер тъмна и дори тръгнах да я нанасям като бронзър, което се оказа напълно грешно. Нюансът Golden Beige е една лека идея по-топъл от кожата ми и определено е подходящ дори и за призрачния ми тен. Придава съвсем лека загадка за цвят, която по никакъв начин не контрастира с шията, например. Финишът е матов и с мек фокус, без акцентиране на сухи местенца. Единственият недостатък е може би не особено фино смляната текстура, но аз така или иначе нанасям с четка. В кутийката на пудрата има огледало, но няма пухче.


H&M Beauty Pure Radiance Powder Blusher - Golden Peach
Прахообразният руж H&M Beauty Pure Radiance Powder Blusher (има и кремообразен, в бяла кутийка) беше нещото, което бях решила да пробвам на всяка цена, и то именно в този нюанс :) Golden Peach изглежда силно подобен на любимия ми Sleek Rose Gold, но се оказа доста по-топъл от него. Златистото е по-осезаемо, но финият блясък и красивото озаряване върху кожата са подобни на гореспоменатото чудо на ружа. Тук текстурата е много фина, като позволява нанасяне и на лек воал от цвят, и с по-тежка ръка. Определено попадение, което не трябва да пропускате - аз лично ще пробвам и други нюанси :) В кутийката няма огледало и апликатор.


Опаковките... Няма как да не ги засегна. На промофотосите изглеждаха доста по-тежки и масивни, а в ръката са наистина леки и не мога да отрека - евтинеещи. Това обаче няма никакво значение на фона на дизайна, който носи лека скандинавска нотка и нещо много глезещо окото. Ъгловатите форми са чудесно омекотени и придават на цялата линия носталгия по 60-те и 70-те. Харесват ми. Много. Другото, което ми харесва, е линията, която са последвали за външните картонени опаковки - отново изпипани до последния детайл!


Очаквайте скоро втора част с два възхитителни продукта - червило и лак, които ме впечатлиха от първо носене. А дотогава - не забравяйте да споделите размислите си в коментар :)

* Продуктите са ми изпратени за проба от PR.

2 comments:

  1. Дам, тази колекция така и не се появи при нас в Тулуза, не знам дали я има из Франция изобщо.
    Ружът е много красив!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Има я онлайн във френския H&M - ако доставката не е убийствена, може да поръчаш. Но пък е хубаво да пипнеш и да усетиш първо... :(

      Delete

Thank you for your comment!