Thursday 23 June 2016

Yves Rocher Riche Creme Beauty Elixir

Привет!

Днес ще ви разкажа за едно луксозно пътешествие до Грас - кътче в Южна Франция, което е дом на много аромати. Именно от там идват основните съставки в иновативното допълнение към култовата серия Yves Rocher Riche Creme, еликсирът на красотата :)


Yves Rocher Riche Creme Beauty Elixir е комбинация от доказалите се във времето 30 ценни масла с анти-ейдж действие, плюс масло от розови цветчета. 1000 от тях за 1 килограм масло, ако трябва да говорим с цифри. Текстурата на сухо олио е истинско блаженство за нанасяне и носи лекия дъх на розите, без да натрапва аромат или мазно усещане. Попива бързо, но оставя време за лек благотворен масаж, който да стимулира микроциркулацията (аз го ползвам вечер). След употреба кожата е сияйна и много мека, а на сутринта изглежда доста отпочинала и плътна. Ако кожата ви е суха и/или по-зряла, Yves Rocher Riche Creme Beauty Elixir съвсем спокойно може да бъде да бъде ползван и през деня.



Ултимативната цел е изглаждане, подхранване и регенериране на кожата, за да изглежда тя по-млада. Аз не съдя за действието на продукта по тази линия, но определено харесвам ефекта на отпочинал и по-сияен тен на сутринта. Харесва ми и това да превърна нанасянето на няколко капки от еликсира в ритуал, тъй като това наистина може да бъде определено като удоволствие.

100% натурални съставки, биоразградима бутилчица и кутийка от отговорни масиви допълват картинката. Инвестиция, която си заслужава. :) Повече от Yves Rocher - на тяхната Фейсбук страница.


* Продуктът ми е предоставен за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!