Thursday 24 December 2015

Planner Inspo #1

Привет!

Днес най-сетне успях да седна и да посвърша малко работа по блога, след като предпразничната лудница в офиса приключи :) Избрах за тема на днешния пост вдъхновения за декориране на органайзера/тефтера ви. И понеже не съм особено далновидна и не снимам много-много украсените страници на моя работен Create 365 The Happy Planner преди да ги изпълня със задачи - ще разчитам на щракнатото за Instagram. Надявам се идеята да ви допада и тази рубрика да продължи като традиция в новата година!


Започвам отзад напред с една от първите странички, които направих - с любимите Sumikko Gurashi (съществата, които се крият в ъгъла):


Halloween не беше особено добре отразен в планъра ми, но все пак го отбелязах с малко spooky лепенки :)


Мотивационните стикери от колекцията Create 365 определено са любимият ми акцент:


А колекцията Nordic Nights на Paperchase, с която имам намерение да ви запозная по-нашироко, определено прави чудеса! Много е стилна и много лесно само с няколко тикса и лепящи листчета създава прекрасно настроение :)


Това пък е новият ми планър - Webster's Pages Color Crush Planner! Той ще влезе в употреба за лични нужди и може би нещо като дневник през идната година. Синьото е уникално, а и новите цветове от серията Color Crush са умопомрачителни! След като посъбера малко впечатления за него, ще напиша и ревю :)


Стигаме до една кутия, пълна с любов :) Един от най-добрите сайтове за kawaii канцеларски глупости, на който съм попадала, е yozocraft.com - ако сте запалени, го разгледайте непременно!


Още един мотивационен стикер, като този път цялата страница беше на тема пътешествия с помощта на няколко вида тиксо :)


За десерт - Коледа, която планирах отрано :)



Ревюто ми на The Happy Planner можете да откриете тук. Ще се радвам да ми споделите дали вие украсявате своите органайзъри и как! 

И понеже денят е специален - весели празници, момичета :) Нека чорапчетата ви са пълни с подаръци, а сърцата с топлина и любов!

4 comments:

  1. Признавам си, че тези твои публикации ме вдъхновиха и мен най-сетне да си осигуря един такъв тефтер за планиране, записване и разни други подобни драсканици. След дълго разглеждане на варианти обаче реших, че предпочитам вместо да го купувам да си то направя. Имах подходяща папка А5 и сама си направих листовете вътре, след което ги разпечатах и се започна едно купуване на лепенки... Голямо удоволствие се оказа! Благодаря за идеята!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ехеее, честито! Винаги е по-добре, когато си направиш нещо сам :) Да знаеш, че е доста зарибяващо (но май вече си го усетила) :)

      Delete
    2. Определено го усетих! И съм склонна да му отделям доста време, но то поне е не само приятно, но и полезно прекарано. Определено ми помага да си фокусирам усилията в правилните посоки.

      Delete
    3. Това е крайната цел :) :) :)

      Delete

Thank you for your comment!