My Little Beauty Lipstick

by - Saturday, December 05, 2015

Днес ви представям още един продукт от първите кутии My Little Box - червилото, което отворих преди чак няколко седмици :) 

По принцип съм доста скептична към картонени опаковки за червила, тъй като са се доказали като не особено устойчиви на носене в чанта и се отварят доста лесно. My Little Beauty Lipstick за щастие е от по-твърдичък картон и не представлява опасност. Самата опаковка е прекрасна като визия, както винаги :)

Самото червило? Хибрид между балсам и червило, който с повече упоритост постига равномерно "желирано" покритие. След няколко часа от него няма останало кой знае какво освен лека загадка, тъй като попива и в устните. Цветът е много приятно червено/коралово, което стои свежо и нежно на моя тен - много "френски" нюанс, ако мога така да се изразя. Подходящ е буквално за навсякъде и по всяко време, което на мен лично ми допада изключително много (често забравям да си взема нещо по-ярко, ако излизам веднага след работа). Мекото усещане също е изключителен плюс, тъй като устните ми са страшно капризни напоследък. 

Май засега това ми е любимият продукт на MLB. Ако намеря начин, ще си поръчам още едно от френския магазин на марката, тъй като за лятото ще е просто перфектно :) Какво мислите?

     

You May Also Like

0 comments