Monday 2 April 2018

Philosophy Purity Made Simple & The Microdelivery

Довършвам последни запаси от прдуктите, които пристигнаха в миналогодишните ми кутии Latest In Beauty. Честно казано, попадениято вътре бяха 50:50 - имаше много добри, имаше и чисти разочарования. Двете неща на Philosphy са доказателство именно за това. Четете надолу кой продукт как се представи!


Philosophy The Microdelivery Exfoliating Facial Wash е разочарованието. Води се ексфолиант за ежедневна употреба, който избистря тена и освежава кожата. Съдържа наистина нежни частички и може би именно заради тях не го смятам за нещо уау. Както споделих в предната публикация, не ползвам ексфолиант ежедневно и обичам да е малко по-грубичък. Но като оставим това настрана, продуктът може да допадне на по-чувствителните кожи - разпенва се съвсем леко, ароматът е почти недоловим (естествен), почиства задоволително при сутрешния душ. Може би просто бях с прекалено големи очаквания, а това е един съвсем обикновен ексфолиант, който не се отличава с нищо от други ежедневни такива (да не кажа, че далеч по-евтини са ми харсвали далеч повече)...

Philosophy Purity Made Simple пък си е истинско попадение. Никога не съм била фен на тоалетните млека и кремообразните продукти за почистване - фен съм на разпенващите се гелове и пяни, но тук имаме най-доброто от двата свята. Представете си нежна формула тип по-гъсто мляко, която разтваря грима безупречно без да дразни кожата и очите (дори и да попадне в тях!), но при която ритуалът се завършва с отмиване. Ароматът е божествен - на нещо билково като че ли, и ми действа много успокояващо.

Purity Made Simple се нанася на леко влажна кожа, масажира се и се отмива, като при отмиването се разпенва леко. Усещането при употреба е много приятно, свежо и подхранващо едновременно. След подсушаване кожата е мека, няма помен от опъване. Няма помен и от грим, като държа да подчертая, че разтваря безпроблемно дори и спирала и очна линия. Честно казано, не съм срещала подобен продукт и съм впечатлена!

Има защо Purity Made Simple да е такъв хит, но не разбирам какво толкова хвалят The Microdelivery. Ще се радвам да ми споделите дали сте пробвали други продукти на Philosophy и дали има нещо, което да си заслужава!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!