Friday 20 April 2018

dm Beauty Academy 2018

Много съм щастлива, че в този прекрасен слънчев ден ви споделям за поредното издание на dm Beauty Academy! Това е едно от любимите ми събития в календара на веригата и го очаквам с нетърпение всяка пролет. :) И този път каталогът им е пълен с чудесни намаления, и този път има и изненади - за които можете да прочетете надолу!


На първо място са отстъпките - до 40% на избрани марки, сред които са Maybelline, Rimmel, Bourjois, Alverde... Сега е моментът да запълните празнините по тоалетката или да се поглезите с нещо новичко просто ей така. Каталогът с актуални предложения можете да изтеглите тук.


Следва турнето на Академията - то ще включва безплатни грим сесии с професионални гримьори. Детайлите за него можете да откриете тук.

А ако се чудите каква е тази кутия на снимките... Последната изненада е игра с награда! Можете да участвате, като качите снимка с любимия си грим на специалната страница на играта тук. 50 от участвалите ще получат такава кутия като подарък.


Набързо за съдържанието, което е микс от участващите в кампанията марки. Подбрани са разнообразни типове продукти, сред които и някои съвсем нови предложения. Определено е интересна и приятна изненада!

Ще се радвам да ви видя в галерията с участниците. :)


* Продуктите са ми предоставени от dm.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!