Wednesday 8 November 2017

Rituals // Pampering Body Care

Както обещах в предния пост за Rituals, ще ви разкажа и за грижата за тяло, която дойде с миналогодишния коледен календар на марката. Тук нещата са доста по-интересни според мен!


Body Cream: The Ritual of Dao & Honey Touch 
Кремовете за тяло на Rituals са с мусообразна (is that even a word?!) формула, която обаче се топи върху кожата в момента на нанасяне. Не мога да опиша сатененото усещане, което оставят след себе си - пълна глезотия. Овлажняват и подхранват чудесно дори и зимата, при това без да са тежки или лепкави. Ароматите също се задържат за доста време.

The Ritual of Dao е страхотен, много земен аромат на бял лотус и неизвестна за мен китайска билка (yi yi ren), докато Honey Touch е чувствена композиция от индийска роза и хималайски мед. Ароматите на Rituals са неповторими - няма друга марка, която до такава степен да е успяла да претвори усещането за спокойствие и хармония в поредица ухания.


В календара беше включена и малка мостра на The Ritual of Sakura, който съм пробвала и преди по-обстойно. Тази серия като че ли ми е най на сърце, защото ароматът е божествено мек и пухкав, разтапям се в него. :)

Към всяка серия се предлагат и парфюмни спрейове за тяло, така че допълнително да подсилите ароматите.


Gingko's Secret Hand Balm
Ако страдате от сухи ръце - това е вашият продукт. Супер богат балсам, който се топи върху кожата и оставя лек филм. Именно той не позволява тя да се пресуши отново, но пък може да ви изиграе лоша шега, ако работите с ръцете си. Аз лично го ползвам за нощна грижа и след чистене вкъщи. Справя се перфектно с неприятната сухота, и то за доста дълго време. Препоръчвам силно, особено за зимата. Ароматът му е много нежен и леко флорален.



Miracle Scrub Hand Scrub
Един продукт, който не съм срещала при друга марка. Това е супер маслен ексфолиант за ръце, който не само премахва загрубели местенца, но и действа като крем след подсушаване. Ползвам го от време на време като допълнително глезотия и  не мога да се нарадвам на усещането за мекота след употреба (и на божественото ухание).

Ще се радвам да ми споделите кои са вашите Rituals фаворити! Ако се питате откъде и как - от сайта им има доставка дотук, безплатна над 65 евро. :)

2 comments:

  1. Разкажи и за свещите, който се прокрадват с постовете ти :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ха, не съм се сетила, че може да е интересно! По принцип не съм маниак и в момента имам само 3-4 свещи вкъщи. Тези на Rituals ухаят много силно и трябва да ги държа в кутията им дори... :) :) :)

      Delete

Thank you for your comment!