Tuesday 15 August 2017

Avon Mark Gel Shine Nail Enamel

Признавам си, от около година и нещо ноктите ми виждат лак около 2 пъти на шест месеца. Изкушават ме основно ярките цветове и Avon като че ли го предусетиха, предизвиквайки ме да си развихря въображението с лаковете Avon Mark Gel Shine Nail Enamel. Е, ако ме познавахте, щяхте да разберете с какъв ужас изгледах картичката с дизайни и шишенцето лак с тънка четчица... Но това, че съм саката с рисунките, не значи, че не съм смела с цветовете!


Преди обаче да ви покажа какъв ужас сътворих, да се поспра за миг върху Avon Mark Gel Shine Nail Enamel. И фактът, че тези лакове издържат между 3 и 6 дни на ноктите ми непокътнати, което е перфектен резултат както и да го погледна. Средният лак издържа не повече от 2... Формулата е плътна, нанася се лесно с плоската четка и засъхва достатъчно бързо за моя вкус. С жълтото и оранжевото обаче не се разбрахме като нюанси - стават на резки и цветът не е равномерен дори и на три слоя. И преди съм имала проблеми с тези цветове, явно е нещо в пигментите. Жалко, защото жълтото Pine-Appled е направо убиец.



За сметка на това, синьото Sea my Nail ми стана пълен любимец, и именно него виждате на снимката от story-то ми (дори не ми дойде музата да снимам с фотоапарата).



Като цяло, това са още едни лакове на Avon, на които мога да разчитам (Nailwear Pro+ са другите). С уговорката, че не с всички цветове може би ще се разберем. :)



Пробвали ли сте ги?

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

2 comments:

  1. Аййй, прекрасни снимки! И ужасът ти хич не е ужас, много си е як :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не си видяла другата ръка, това е лявата... :D

      Delete

Thank you for your comment!