Thursday 10 August 2017

H&M Beauty Strobing Palette

Преди два месеца някъде съвсем  случайно грабнах една палитра от H&M - беше началото на лятото, беше точно време за повече блясък... А палитрата съдържаше всичкия блясък на света. Кажете ми, ама честно, как да пропусна?! :)


H&M Beauty Strobing Palette е палитра за строубинг (каква изненада), съдържаща 6 кремообразни нюанса. Освен традиционните бяло, розе и шампанско, в нея ще откриете и доста наситен бронз. Аз лично ползвам почти всички, с изключение именно на последния и най-тъмен нюанс, тъй като той е доста hardcore за бялата ми кожа. Но мога да си го представя перфектно на по-сериозен тен, както и афро дами. Като любимец мога да посоча средния нюанс от горния ред. Както се вижда и от swatch-овете, блясъкът не е натрапчив. При светлите нюанси е супер фин, а при по-тъмните се забелязва повече.


Откъм формула всички хайлайтъри са подобни - кремообразни и меки, но не прекалено мазни. Спояват се с кожата чудесно и се преливат без проблеми. Пигментацията им също е на ниво, като единственият малко проблемен нюанс е бялото (не се разнася равномерно). За дълготрайност при кремообразен продукт ми е трудно да говоря, но бих казала, че палитрата се държи адекватно и в това отношение. Особено ако под хайлайтъра имам и фон-дьо-тен, мога да изкарам почти цял ден без промяна. Друг е въпросът дали мога да се удържа да не си пипам лицето и да не разнеса блестящите частички навсякъде...


Опаковката също е нещо, което заслужава внимание. Бялата кутийка е в минималистичния стил на серията H&M Beauty и се усеща много приятно в ръката - тежко, дори луксозно. На капака има голямо огледало, което е супер удобно. Самите нюанси се помещават в достатъчно големи "панички", така че да можете да наместите и четка вътре. Аз обаче си бъркам с пръсти - хич не го обичам това от хигиенична гледна точка, но кремообразните хайлайтъри според мен се разнасят най-добре така.


Не на последно място е цената - палитрата беше 25лв и си заслужава всяка стотинка.

H&M Strobing Palette се оказа лимитирано предложение, за съжаление. Надявам се все още да се намира тук-таме неразпечатана и в търговски вид - H&M имат страшен проблем с това и не мога да си обясня защо.

2 comments:

  1. Проблемът с разопакованите стоки не е от H&M, а от хората, които ходят и разопаковат всичко, за да пробват :)

    ReplyDelete
  2. Аз съм на мнение, че една читава охрана променя много ситуацията. Дори и да се наложи да има повече персонал. Като цяло, дрогериите са най-ударени от това, но в Лили например (поне тук) има доста зорки служители и рядко има нещо омазано. В Елитис-а ни също се опитват доста. Другото е, че не всичко има тестери - въпросните палитри, например, нямат (както и другите лимитки на H&M по мои наблюдения). Та, не са само хората виновни - като не можеш да научиш плебса да не пипа с добро, ставаш лошо куче и това е. Малко съм крайна в изказването си, но ми е писнало, наистина...

    ReplyDelete

Thank you for your comment!