Thursday 15 June 2017

Golden Rose Mineral Terracotta Powder Highlighter

Ако търсите перфектния бюджетен хайлайтър - това е. Мога съвсем спокойно да не продължавам, но ще продължа в името на това да ви убедя защо. :)


Хайлайтърът от серията Golden Rose Mineral Terracotta Powder беше една съвсем импулсивна покупка. Просто понякога първата среща се получава идеално и от там нататък е само мед и рози (или както там се казва). Та, с първия swatch разбрах, че с този хайлайтър ще се обичаме.

Ето защо:

- текстурата му е супер мека
- пигментацията му е страхотна (може да се ползва и за сенки)
- нюансът (08) е красиво златисто с милиони разноцветни отблясъчета и би подхождал на всякакъв тен
- блясъкът не е прекалено силен, нито прекалено натрапчив
- нанасянето е fool-proof, тъй като покритието може да се регулира
- количеството продукт е доста солидно, а цената е под 10лв


Опаковката е стабилна - без огледало, но пък са решили да сложат тампонче поради някаква причина. Аз предпочитам четката за контур на Aura, като нанасям освен на изпъкналата част на скулите, и малко върху носа и над горната устна. Ефектът е красиво озаряване, което не се натрапва - може да ползвате хайлайтъра и върху руж, тъй като няма да промени цвета му.

Като единствен минус бих сложила издръжливостта, но при мен играе роля мазната кожа, която "гълта" доста продукт. Това е вторият ми хайлайтър на Golden Rose (ревю на стика вижте тук) и отново не съм разочарована.Ще се радвам да ми споделите които са вашите любими хайлайтъри!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!