Monday 12 June 2017

A Quick Post: Yves Rocher Lavandin Blackberry Shower Oil

Олио за душ - какво пък е това?! Този въпрос тормозеше главицата ми допреди половин година, когато открих въпросната категория почистващи продукти за тяло. Честно казано, не станах голям фен, но пък разнообразих преживяването под душа. Днес ще ви разкажа за олиото Yves Rocher Lavandin Blackberry Shower Oil, което грабнах най-вече заради аромата.


Yves Rocher Plaisirs Nature Lavandin Blackberry Shower Oil е ароматна комбинация от сочна къпина и лавандин, която изпълва банята с ухание на Прованс. Или поне това един от милионите начини, по които си представям, че ухае Прованс. Слънчево тръпчиво, но в същото време нежно и романтично. Формулата не се пени толкова, колкото ми се иска, но пък се усеща доста приятно. Като цяло, идеята на душ олото като продукт не е толкова да се пени, колкото да осигурява щадящо почистване дори за суха кожа. Бих казала, че това е постигнато, тъй като след къпане мекотата е осезаема (не пропускам подхранването, разбира се). Интересното е, че при ползване без гъбка душ олиото е сякаш съвсем различен продукт - някак по-чувствен и по-"плътен" като преживяване.

Серията Yves Rocher Plaisirs Nature предлага и други изкушаващи провансалски аромати и като цяло ми е една от любимите на марката. Може би не бих повторила покупката точно на душ олиото, тъй като не намирам огромна разлика като функционалност с нормалните душ гелове - имайки предвид, че съм свикнала да ползвам такива продукти с гъбка. По спомен, душ олиото беше 9-10лв, което също допринася за това да заложа на нормалните душ-гелове, които са на половин цена. Но пък ако искате глезотия, не ползвате гъбки и обичате по-подхранващи продукти за душ, това олио ще ви хареса несъмнено. :)

Прбвали ли сте го?

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!