Tuesday 2 May 2017

A Quick Post: Nivea Hairmilk Shampoo & Conditioner

Днес накратко ще ви запозная с новата серия на Nivea (вече не толкова нова, де). :) Тя включва шампоани, балсами и спрейове за коса, които са таргетирани към дами с различна структура на косъма. Тънкият косъм не е като дебелия, а май няма друга дрогерийна марка, която да предлага грижа именно по този параграф.


Серията за възстановяване на суха/увредена коса Nivea Hairmilk е разделена на три: продукти за тънък косъм, нормален косъм и плътен косъм. Аз пробвах "тънката" серия - и съм повече от доволна от резултатите.

Ще започна с това какви точно са негативите от това да имаш тънък косъм: страшно заплитане, лесно наелектризиране, лесно сплескване, трудно оформяне (а каквата и прическа да успя да си направя, тя се разваля за час-два). Аз не се боядисвам и косата ми е наистина жива, но има неприятния навик да се омазнява в корените и да се накъсва по краищата. Горният ми пласт е вечно стърчащ, но вече съм свикнала с това. :)

С какво ми помогна Nivea Hairmilk? На първо място, шампоанът почиства косата чудесно без да я пресушава. А и създава много мека и приятна като аромат пяна. Балсамът помага основно за разплитането, но и омекотява допълнително. Доста е икономичен, което ме учудва - даже шампоанът свърши пред балсама...

Имайки предвид колко време издържа косата ми между измиванията (точно 1 ден), серията се справи доста добре. Дори на втория ден косата ми не е много мазна в корените, така че пропускам сухия шампоан редовно. А да не говорим, че усещането на допир е много меко и приятно. Определено крайчетата ми са щастливи и се надявам това да е в дългосрочен план.


Което ще бъде проверено, защото ще заложа отново на тази серия - от всички дрогерийни марки, които са ми минали през банята последните няколко месеца, серията Nivea Hairmilk ми допадна най-много.

Дали има разлика между трите вида продукти в серията? Не съм много сигурна. По време на последните си пътувания взех минита на шампоана за нормален косъм - ефектът му беше същия като на този за тънък косъм. Но дори и това да е маркетинг трик, пак съм доволна. :) Ако някой може да направи разбор на съставите на различните серии, би било интересно!

Ще се радвам някой да ми сподели и за спрейовете за коса - заслужават ли си или нормалният балсам е по-добър?


* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!