Wednesday 1 March 2017

Nivea CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls

Понякога и аз се изненадвам как продукт, който дирекно бих подминала в дрогерията, се оказва нещо доста интересно и съвсем безцеремонно заема част от ежедневната ми грижа. Днес ще ви представя именно един такъв продукт - вероятно и вие сте го виждали, а разглеждали ли сте го?


Става дума за Nivea CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls - перли за възстановяване на обема, потопени в прозрачен серум. Аз лично не бих ги загледала, защото въпреки 29-те си години още не съм много на вълна анти-ейджинг продукти - използвам, но не са ми приоритет. Затова и когато на прага ми кацна пакетчето с новия продукт, (придружено от елегантна гривна с истински перли!), бях почти сигурна, че няма да ги пробвам повече от веднъж. Добре, че съм любопитна...


И така, да преминем към същината. Nivea CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls са малки блястящи перлички, които се разтрошават при изпомпването им от флакона и се смесват с прозрачната част на продукта. Излиза нещо подобно на груба кашичка, която се хомогенизира при масаж върху лицето. Нанасянето е много приятно, текстурата е нежна и не се изискват особени усилия, за да попие. Лекият парфюмест аромат е нещо, което спира да прави впечатление на второто ползване. Финишът е напълно естествен, кадифен - буквално все едно нямате нищо на лицето... с изключение на хилядите блестящи частици. Сериозно, кой гении е решил да слага такъв брутален блясък в продукт, който няма грам полза от него?! Частиците да прекалено големи, за да създават илюзия за естествена озареност или "обем", а на светлина изглеждат откровено смешни. Та, тук си оставам с въпросителната...


Ефектът от продукта при мен поне се състои в това, че отлага момента с лъщенето доста осезаемо. Направи ми впечатление още при първата употреба, и това ме изненада на фона на силиконите в състава (можете да го видите в линка по-горе). Самостоятелно се справя много добре с тази си задача, но предупреждавам, че ако кожата ви е нормална, суха или дехидратирана, перлите няма да са ви достатъчни и трябва да ги ползвате под любимия си дневен/нощен продукт (продуктът е предназначен да се ползва именно преди основната грижа като допълващ продукт). В дните, в които кожата ми полудява от лъщене, мога да го ползвам и самостоятелно, но иначе го нанасям сурин под дневната грижа.

Тук си личат частичките на слънце
В дългосрочен план перлите би трябвало да стягат лицевия контур и да намаляват линиите, благодарение на колагенов booster, креатин и най-високото съдържание на хиалуронова киселина в серията CELLular. За това няма как да свидетелствам, а и съм скептично настроена към подобни обещания. Факт е, че в момента не търся това като ефект, и ми е далеч по-важно кожата ми да се чувства добре. Ако има положителен ефект и върху "узряващата" ми кожа - чудесно. :)


И така, ако не ви е страх от блясък, съвсем смело можете да посегнете към този продукт като а) добра опция за поддържане на баланса на кожата и б) за кадифено усещане, анти-ейдж ефект и мека основа за друга грижа и грим.

Спирам дотук, но коментарите остават ваши - какво мислите?

* Продуктът ми е предоставен за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!