Wednesday 22 March 2017

Aura: Bat Them Lashes!

Привет!

Тази пролет марките като че доста силно заложиха на нови спирали - или поне при мен кацнаха няколко пернати екземпляра, които чакат ревю. :) Започвам с Aura!


Aura Shape It Up е спирала за оформяне на миглите с конусовидна четка. Формулата ѝ е гъстичка, но не води до натрупвания, освен ако не натиснете в корените. Но пък именно тогава се получават най-добрите резултати откъм обем и форма... Съдържа и влакънца за постигане на дължина. Имам чувството, че нещо се случва с миглите ми и оредяват, та подобни спирали определено ме карат да се чувствам по-добре. :)


Следва Aura Lift It Up - спирала за извиване, разделяне и удължаване, която спечели симпатиите на половинката ми (щом той забеляза, че имам нещо на миглите... уау). Формулата е по-лека и според марката съдържа съставки за стимулиране на растежа. Значи перфектно. Още по-перфектно става, когато наистина видиш в огледалото сериозното удължаване, което се случва, като изтеглиш миглите нагоре с четката - тя е сравнително тъничка и по този начин ги захваща още от самия им корен. Тук за натрупване и дума не може да става, разделянето е перфектно. Може би малко обем ми липсва, но не може всичко накуп (проверено е). Определено ми е любимец в момента на фона на петте спирали, които имам отворени!


За десерт е очната линия Aura Wing It Up за чувствителни очи. В шишенцето се крие най-палавият вид четки - имайте едно наум, ако не сте свикнали да внимавате максимално. :) Ако сте свикнали обаче, това е една чудесна очна линия! Лека, супер наситена, засъхва бързо, оставя лаков финиш и не мърда през целия ден. Не мога да гарантирам, че няма да дразни носещите контактни лещи, но при мен няма проблем. Премахването е лесно с вода и почистващ продукт, но само с мицеларна вода е малко трудно (не знам защо, но някак се люспи и залепва навсякъде).


Отляво е спиралата Shape It Up, а отдясно - спиралата Lift It Up и очната линия Wing It Up Sensitive. И рошавите ми вежди... Ще се радвам да споделите в коментарите дали сте пробвали някой от продуктите!

 

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!