Monday 21 November 2016

Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick

Ако има начин да опиша героя на днешното ревю, той ще е "уютен". Не знам как ви звучи това определение за червило, но ето че това е първата ми асоциация с този чудесен продукт!


Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick е на пазара от началото на лятото по спомени, и точно навреме - формулата с гланцов финиш съдържа и SPF 25 за защита. Но червилото е перфектно и за зимата, тъй като е буквално разкошно като усещане. Стикът се плъзга гладко върху устните и оставя балсаместо усещане, сиропиран цвят (напълно задоволително покритие с две-три минавания) и разкошен гланц. Усещането е много леко, почти недоловимо и без да лепка. Харесвам такива формули и ги ползвам доста често за ежедневието, тъй като са лесни за нанасяне през деня и овлажняват достатъчно, за да заменят балсама, когато се наложи. А и не изискват акробатични умения за полагане на правилен контур, както по-наситените им събратя.

Издръжливостта не е силна черта на балсаместите текстури, затова и не отчитам изтриването на втория-третия час като минус. Нямам нищо против да нанеса отново. :) 


Цветовете са доста - на сайта има 29 нюанса, които се предлагат и на фирмените щандове по моловете, а на стелажите по магазини съм мяркала поне десетина нюанса. Аз пробвах номер 20, който е сиропирано розово, много нежно и кукленско, но без да бие на кич. От другите нюанси ме грабнаха боровинката, ягодата и кораловото (не помня номера), като подозирам и тяхното настаняване в несесера ми в най-скоро време. 


Откъм аромат Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick е ненатрапчиво, даже на моменти при нанасяне не усещам никакъв аромат. Опаковката пък е перфектна за такъв тип продукт - удобен и компактен стик. 

Като цяло, това е един чудесен бюджетен продукт за лете и зиме. Цената е около 5лв, което пък е предпоставка да се поглезите с не един, а няколко цвята. ;)

* Продуктът ми е предоставен за проба от марката.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!