Friday 25 November 2016

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

Привет!

Не знам дали следите изкъсо какво се случва при Golden Rose, но аз лично имам навика да надниквам по техните щандове по моловете всеки път, щом наминавам. И естествено, няма как да не забърша нещо! :) Преди няколко месеца по този начин се сдобих с течното матово червило, което доста хора похвалиха, а заедно с него - и още един нюанс от любимата ми матова серия. Ето и как се спогодихме с тях...


Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick е дълготрайно матово червило с кадифена текстура, което се помещава в доста приятно за мен шишенце с удобен апликатор. Ухае нежно на нещо плодово, а нанасянето е истинско удоволствие. Формулата е толкова приятна, че чак ми се иска да оставаше такова усещане като при нанасяне през цялото време. Но това все пак е матово червило и след няколко секунди то се "дръпва" в устните и все едно нямате нищо отгоре. За щастие, тук суховатото усещане от матовия финиш не е неприятно, все едно просто нямам наистина никакъв продукт върху устните си. След няколко часа вече се усеща нужда от по-сериозно подхранване (през студените дни и по-бързо), но подчертавам, че от всички силно матови червила, които са ми минали през ръцете, това е сравнително най-щадящото.

Покритието му също е много на ниво, като освен плътния цвят получавате и издръжливост. Оставя леко оцветяване върху устните след като започне да се изтрива, като единственият проблем е самото изтриване да не стане неравномерно. Много ми е неприятен този момент, защото нямам навика да си подновявам червилото през деня... Но това зависи от мен самата. :)


Като цяло Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick е едно наистина добро бюджетно решение, ако сте фенове на матовите устни. Цветът, който избрах аз, е ярък до болка, но тоооолкова красив! Номерът е 06, а подозирам, че и още някой ще взема при следващо посещение в мола.

Не можах да се сдържа да не взема и бруталното лилаво от серията Golden Rose Velvet Matte. Обожавам я и откъм нюанси, и откъм формула (вижте ревю тук), а лилавото с номер 28 беше нещо съвсем ново за колекцията ми. Харесва ми и определено е конкурент в goth графата на черното от същата серия! Не знам дали от студа или от самата текстура (не съм забелязала подобен проблем при другите червила), но при това имам нужда да затопля много хубаво стика преди да го нанеса, иначе не иска да пуска цвят...

Ще се радвам да ми споделите в коментар какво мислите за сериите матови червила на Golden Rose!

2 comments:

  1. И аз имам същия проблем с лилавото червило. Нанася се доста трудно и все едно е сухо преди да се затопли.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Значи нещо са оплескали във формулата... :(

      Delete

Thank you for your comment!