Tuesday 8 March 2016

New mascaras from Revlon!

Привет!

Не знам дали в полезрението ви вече са попаднали бонбонестите спирали на Revlon - марката спря окончателно всички стари в полза на пет нови в подобни една на друга опаковки. Разликата е в цвета на капачката... и функцията, разбира се :) Днес ще ви представя две от тях!



Започвам с Revlon All-In-One Mascara, която дарява с обем, дефиниция, плътен цвят, повдигане и дължина с едно нанасяне. Четката е plastmasowa, миниатюрна, с много къси бодлички и резервоар в центъра. Спиралата съдържа и фибри, които се виждат и с просто око. За съжаление, прекалено късите бодлички едва успяват да захванат миглите ми, а цапаницата с продукта от резервоарчето е почти неизбежна. Предполагам, че дамите с къси и прави мигли ще успеят да извлекат максимума от All-In-One, но за своите мигли не съм особено впечатлена...


За сметка на това Revlon Dramatic Definition Mascara е точно в моята категория. като обещава идеално разделяне. Спиралата се нанася изключително лесно от пластмасовата четка, тъй като консистенцията ѝ е в златната среда - нито твърде течна, нито твърде суха. Разделянето е перфектно, без дори помен от бучица или слепване, а в добавка имаме и леко удължаване. Няма зацапване, няма и никакво усилие, така че за мен това определено е добро попадение!


Няколко думи за опаковките :) Много ми харесва идеята за colour-coding на капачките, тъй като това улеснява разпознаването на самите спирали. Самите шишенца са с интересна, леко плоска форма и са направени от мек (подобен на гумиран) материал. Thumbs up!

Новите спирали на марката са общо пет на брой, като можете да разгледате характеристиките на останалите в магазин Bonjour.bg.  Какво мислите? Пробвахте ли вече някой от "бонбоните"? :)


* Продуктите са ми изпратени за проба от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!