Thursday 10 March 2016

Avon Planet SPA Treats

Привет!

Днес ще се фокусирам отново върху една от любимите си серии от Avon. Реших доста импулсивно да взема два продукта от предния каталог, но въобще не съжалявам (както винаги) :)


Започвам с маслото за тяло Avon Planet SPA Carribean Escape. На първо място, няма как да не се отбележи красивата подаръчна кутия със златисти елементи, в която го получавате. На второ място, няма как да не се отбележи и че е в буркан. Аз лично не съм фен на този тип затварялки, тъй като не един и два нокътя са били чупени с тях, но пък не може да се отрече, че бурканът стои красиво на тоалетката :)

Самият продукт вътре е с успокояващ и доста екзотичен аромат - на нещо леко лятно, малко парфюмно, малко морско... Все пак, формулата съдържа водорасли и стрити перли. Маслото не е прекалено твърдо, тип The Body Shop, според мен, и съдържа фини блестящи частички. Нанасянето и попиването са изключително приятни, а меката кожа след това беше забелязана и от приятеля ми. Честно казано, сега се замислям и за някое друго масло от серията...


Другата ми спонтанна покупка беше почистващият продукт за лице Avon Planet SPA Treasures of the Desert. Дори не бях сигурна какво точно купувам - маска, нещо за основно почистване, ексфолиант - на англ се води Restoring Facial Cleanser, на бг го водят хидратиращ ексфолиант за лице с арганово масло... Оказа се, че е именно почистващ крем с богата консистенция и острички ексфолиращи частици. Нанася се на влажна кожа, масажира се, вдъхва се богатия аромат с нотки на арганово масло, след което се отмива. Аз лично не бих разчитала на този продукт за цялостно почистване, но за сутрешния ритуал понякога ми идва доста успокояващо. Приятна глезотия с уникален аромат, но не очаквайте чудеса откъм ефект!


Не съм много сигурна дали в текущия каталог се предлагат, но ако мернете който и да е от двата продукта - нападайте!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!