Thursday 31 March 2016

(Closed) Giveaway time! Fit for Spring with Avon Solutions

Ще започна отдалеч :) Преди месец работното ми време премина в 6-часов режим, като заедно с тази промяна настъпи и основна промяна в живота ми. Ще каже човек, че са само два часа по-малко, но резултатите са налице - имам повече енергия, повече живец, повече желание за повече неща. Едно от тях е и спорт, а това е съвсем нова глава в живота ми! Започвам лека-полека с кростренажор и леки упражнения, с единствената цел да стегна мускулатурата и да помогна на тялото си да се отърве от целулита. Години наред го пренебрегвах и резултатите са налице - той е навсякъде по краката ми, и то в чудовищни за килограмите и фигурата ми размери :(


В тази моя борба се включиха Avon с предизвикателството #1sizedown. Или накратко - един размер по-малко за един месец с помощта на новия продукт от серията Solutions, плюс гид за хранене и упражнения. Засега съм в началото на тестовия период, така че за ревю е рано, но мога да споделя за доста приятния за мен силен загряващ ефект на термоактивния гел Avon Solutions Advanced Anti-Cellulite Treatment Gel. В комбинация с масаж под душа, очаквам усилията ми да се увенчаят с успех - едва ли за месец, но все пак в рамките на обозримото бъдеще :)

А сега и една малка изненада: симпатичният комплект от гел и масажор, който виждате на снимката, може да бъде ваш! Можете да се включите по два начина:

- като харесате MaquiLab във Facebook и коментарате под тази публикация

- като ме последвате в Instagram, да харесате и коментирате тази публикация.

В неделя ще събера на едно място имената на участниците и ще изтегля победителя на случаен принцип :) Обявяването ще стане чрез лично съобщение в мрежата, в която е участвал победителя.

И ако това не е достатъчно - при поръчка над 40лв в текущата кампания 05 от Avon.bg въведете код 1SIZEDOWN и ще получите подарък почистващ продукт за лице :)

Очаквам ви!

* Продуктите за проба и наградата са осигурени от марката.