Thursday 3 March 2016

Meow? PupaCat 3 Palette

Това ревю е за всички, които виждате бъдещето като двустаен апартамент в панелка, изпълнен с поне 20 котки. Т.е. за мен :D Неведнъж съм казвала, че съм маниак на тема котки и всичко с мустачки, опашка и издаващо мяукащи звуци ме умилява до припадък. Няма как при това положение да не изписука човек, виждайки палитрите PupaCat!


Палитрите са в няколко разновидности, като най-малките включват само продукти за устни, а по-големите - различни комбинации от сенки, продукти за устни, за тен, апликатори, огледалце... Аз избрах PupaCat 3 и я взех от Elfragrance.bg - останах изключително доволна от обслужването и със сигурност това няма да е последната ми покупка от тях :)


Всички палитри са оформени като котета - сладки муцунки, които гордо могат да красят тоалетката ви. Има по няколко цветови комбинации от продукти за всеки размер, като варират и цветовете на самите опаковки. Аз лично избрах ежедневна палитра, която действително мога да взема със себе си при пътуване и да не се тревожа за грима.


Какво включва PupaCat 3? На горното ниво са разположени три продукта за устни (гланцове-червило), един нюанс сенки за очи и един руж.
- Бледорозовият нюанс е с блестящи частички и създава "заскрежен" вид и може да се ползва дори и върху друга червило за многоизмерен финиш.
- Млечнорозовият нюанс стои доста симпатично върху устните, свежо и кукленско. Ако не се разнесе добре, стои на резки, обаче.
- Червеният нюанс е моят любимец - много женствен, но в същото време не плътен нюанс, който може да подчертая всеки тип визия.


И трите продукта за устни са изключително меки и буквално трябва да внимавам с четката, ако не искам да бръкна до дъното на всяка паничка при загребване. Не са лепкави, имат балсаместо усещане, и ухаят на нещо много сладко (цялата палитра мирише така!). Не са много издръжливи, но не са и едночасовки със сигурност :)

Ружът е много красив прасковен нюанс с прахобразна формула. Сравнително пигментиран е и не  е нужно много, за да се постигне желания ефект. За съжаление е страшно трудно да се взема без да се засегнат продуктите за устни. За тази цел ползвам една плоска четка за контуриране от Avon.


Сенките на това ниво са приятен беж, съдържащ фини блестяшки (както всички сенки в палитрата). На долното има още три нюанса сенки: карамел, землисто и седефено бяло. Основната им характеристика е, че са много пигментирани меки и приятни за преливане, и озаряват клепача чудесно. Цветовете са така подбрани, че могат да се ползват и за нежен дневен грим, и за вечерен.



На долното ниво има още прозрачна основа за сенки и бежов хайлайтър. Основата не е особено надеждна и предпочитам да разчитам на друга (която ползвам в момента), но за краен случай бих сложила и тази. Ако не издръжливост, то поне дава на сенките повече наситеност. Хайлайтърът пък ми харесва, въпреки доста големите блестящи частички в него. Озарява и придава свеж вид, но ако ще ходите на слънце - по-добре пропуснете да бъдете като Едуард Кълън :D



Откъм форма на палитрата имам една основна забележка, и тя е комбинирането на кремообразни и прахообразни продукти на едно място. Трябва много да се внимава да няма зацапване, а ружът за съжаление е буквално неизползваем в тънката лента, в която са го налели в палитрата... Това обаче е единствената ми забележка, така че - прегледайте PupaCat, ама задължително!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!