Monday 22 December 2014

Please, wait - Christmas is loading...

Дните преди Коледа са доста стресови за мен - в офиса е лудница. Но това не може да ме спре да се гмуркам малко по малко в коледното настроение, което завладява света :) Затова реших да ви споделя постовете на празнична тематика, които ме усмихнаха и ме накараха за малко да забравя за работата. Коледа всъщност започва с опаковането на подаръците и печенето на джинджифилови сладки, нали :)


По повода - тази година се вдъхнових малко за опаковките. Взех празни подаръчни тагове и си ги украсих сама с дизайнерска хартия и стикери (беше фън!)! Това са първите ми опити - нямах много време да се развихря, но може и да ми хрумне още нещо, в Pinterest има предостатъчно идеи (клик).

Опаковането на подаръци става само и единствено, ако си обут в коледни чорапи :D
А благодарение на My Little Box By Fleur De Force и украсяването на самите опаковки не е трудно. Много обичам най-обикновените торбички от "сурова" хартия (не знам защо така съм я кръстила) - но един закачлив елемент като точките определено внася настроение  :) А и готовите тагчета от кутията също са прелестни!


Стигам  и постовете, за които ви говорех :) Надявам се да ви стане топличко и уютно!

Top 10 Best Christmas Alcoholic DrinksНяма нищо по-хубаво от чаша коняк и парче шоколад, споделено с любим човек на любимо място... Всъщност, нека заменим коняка с нещо от тези предложения ;)

The Best Ways to Wrap Holiday Gifts


Както казах, винаги съм харесвала "суровите" опаковки за подаръци, в които се усеща личното отношение на подаряващия... :)

A Touch of Scandinavian Christmas Decorating Inspiration - My Scandinavian Home


Скандинавският дизайн. Той е. 

Four Hot Drinks for the Holidays - Call me Cupcake


Топли, ароматни и определено повече от изкушаващи. Обикновеният горещ шоколад и чаят вече не са ми достатъчни :)

Christmas Bazaars, Sofia, 2014 - Sun and Sany


Родните коледни базари явно имат с какво да се похвалят. Нашите тук в Пловдив са малко мижави, но софийските изглеждат чудесно!

Споделете в коментар какво ви създава коледно настроение - да си направим празника по-уютен взаимно :)

6 comments:

 1. Ехее, много се радвам, че постът ми за базарите ти е харесал. Благодаря ти! Весели празници! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Чудесен е! И благородно завиждам за базарите :)

   Весели празници и на теб! :)

   Delete
 2. Ах, тези тагове са толкова красиви! И аз обичам такива торбички, много са хубави за персонализиране :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Мерси ^^ Определено торбичките предоставят поле за изява - на мен така и май няма да ами остане време сега, но пък и други празници има :)

   Delete
 3. Ох, много са хубави таговете и всичко, което си включила. Аз имам толкова идеи за опаковане, но не знам защо винаги в последния момент подготвям подаръците и изобщо нямам време за опаковане :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. И за последния момент има идеи - аз лично бих скрила подаръците насам-натам из къщата (никакви опаковки) да си ги търсят :) Хем забавно, хем не отнема време :)

   Весел празник!

   Delete

Thank you for your comment!