Saturday 6 December 2014

Obsessed with stickers... :)

Напоследък ме е обзела една доста странна страст - стикерите. Започна съвсем невинно, с няколко сладурии от Blippo.com, и вилнее все по-страшно :) Поръчах сума комплекти, и съм набелязала още доста!


Откъде ги намирам? Споменах вече Blippo.com, където обаче изборът е малко ограничен (но пък е с най-добри цени). Сайтът е много читав, имат опция с безплатна доставка, както и с платен тракинг. Най-много стикери можете да намерите в Ebay - буквално цяло море от различни формати, тематики и вид. Намират се и по нашите крафтърски магазини, но доста по-обрано и на много малко теми. И така, ето с какво разполагам в момента :)


Едни от първите, които поръчах. Нали съм Neko-chan ^^ (от Blippo.com)
Тези гумени стикери могат да се наслагват един върху друг и да се комбинират :) (от Blippo.com)
Сет travel стикери - тези са прозрачни (от Ebay.co.uk)
Сет travel стикери - тези са плътна хартия. Тотално разкошни! (от Ebay.co.uk)
От септемврийската My Little Box!
Любимите ми! Сет от 50 листа ретро стикери в метална кутия :) (от Ebay.co.uk)
Съмнявахте ли се, че ще има и на козметична тематика :D (от Ebay.co.uk)
Тези отляво са филцови ^^ (от Blippo.com)

Полезно-декоративни :) (от Пи Ем Арт и Kawaii Box)
Индекси - помагат за разделянето на отделни секции на тефтерите (от Blippo.com)
И сега вече сигурно си мислите, че съм луда, и се чудите къде по радостите ги лепкам всички тези неща... :D Основно ги взех за тефтера си (от Ebay.co.uk), който е един опит да се организирам по-добре. Специално го избирах с неразграфени листи (освен първите 12, който са по месеци), за да мога да си вилнея както си искам с лепенето. Освен по него, стикерите могат да се лепкат по подаръци, кутии и какво ли още не - просто още един начин да си оцветим ежедневието :)

 


Това е засега, очаквам още едно-две неща, но за тях някой друг път. И не, няма да порасна! :D :D :D

Вие използвате ли такива средства за украсяване - и ако да, откъде се снабдявате?

21 comments:

  1. В Джъмбо със сигурност има подобни стикери и лепящи фигурки, както и интересни тефтерчета с различаващи се и неразграфени страници :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, Джъмбо определено е мястото за такива чудесии. Но не може да бие Ибей - там е наистина голяма каша от всичко по много. Но не можеш да го пипнеш...

      Delete
  2. Лелеee ама те са страааашно много, но са и много сладурски :D

    ReplyDelete
  3. Недей да растеш !! Уникални са <3 Просто нямам думи ;д Толкова са сладки,че няма как да не ги харесаш .. И тефтера е уникален !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Добре, обещавам - няма да раста :D Или както беше от Пипи заклинанието "Хапчета чудесни, никога да не поресна!" :)

      Delete
  4. Ооо! ^_^ Много са сладурски! :)

    ReplyDelete
  5. В Джъмбо съм виждала подобни стикери, както и готини неразграфени тефтери с различни шарени странички :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Оттам съм си вземала един тефтер със стикери-смайлчета, но другите (а те наистина са страшно много) нещо не ме грабнаха... А от тефтерите си взех един джобен с ретро визия, много хубав! Абе, това място си е рай :D

      Delete
  6. Ох, Ели, останаха ми очите. Това звучи направо за мен и да ти кажа ме зариби тотално. Следващия ми отворен таб е ибей :) Със всичките табла + 2 органайзъра добре ще ми дойдат за поразчупване.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да покажеш после! Сигурна съм, че ще се получи прекрасно, който си е сръчен - си е сръчен :*

      Delete
  7. абе то съвсем очевидно е че си психопат

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дори няма да отричам ;) :D

      Delete
  8. страхотни винаги съм се радвала на стикери прекрасни са наистина

    ReplyDelete
  9. Ужас! :D :D :D

    ReplyDelete
  10. Интересни са, но не бих им намерила приложение и не бих ги използвала. Излишно замърсяване на околната среда! Защо никой не поглежда от тази гледна точка. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Няма как да се съглася - по тази логика и опаковките за подаръци са замърсяване, и списанията, и вестниците (имайки предвид, че могат да се пренесат в нета и да се спре безумието с тяхното печатане и хвърляне след един прочит) :) А като най-безсмислено и масово замърсяване - ненавиждам всякакъв вид листовки...

      Delete
  11. А моят мъж казва, че аз съм луда :-) Трябва да му покажа твоята колекция. И аз от ebay се снабдявам. понякога се чудя на братята китайци - как им излиза сметката с безплатния транспорт до Бг.

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз се чудя за това, но в повечето случаи те май включват стотинките за транспорт в цената (например - чанта за 2 долара с безплатна доставка я намирам и за 1.70 долара, плюс 30 цента доставка) :) Факт е обаче, че май транспортните услуги са им доста евтини, в сравнение с нашите...

      Delete
  12. Всичко изглежда страхотно! Мислех, че съм единствената ровеща се из сайтове за планери и стикери :))) Радвам се, че не е така! Наистина е добра идея образуването на група на "анонимните" любители на канцеларски материали :))
    И мога ли да помоля за линк към този тефтер, тъй като не мога да го открия в ибей? Влюбих се в него:)
    Благодаря!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Разбира се, ето го: http://www.ebay.co.uk/itm/181026168996?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=480201980847&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT :) Имаше и още един вид от серията при същия продавач :)

      Delete

Thank you for your comment!