Tuesday 9 December 2014

DM Haul - Winter Scents

Не бях ходила до DM наскоро и реших да се поглезя малко :) Взех най-вече лимитирани неща със "зимни" аромати, които да допринесат за уютното отброяване на дните до Коледа...


Започвам с душ гела Black Secret - комбинация от портокал и ванилия, която хем стопля, хем освежава. Предпочитам го за вечерния душ, защото определено носи луксозно и много уютно усещане :) Има още два аромата от серията, но не се спогодих с нито един от тях...

За половинката взех продукт 3-в-1 за лице/тяло/коса от серията Hang Loose, който ме грабна с акватични нотки и много свеж полъх на нещо тревисто (може би провокиран от сърфа на опаковката, признавам си).

Не устоях и на балсамчето за устни Sweet Lady с любимия ми аромат на ябълка и канела :) Напомняне за него - тук, ексфолиантът е все още наличен. Ароматът не е прекалено силен, а самият балсам е лек и приятно успокояващ устните (маже се страшно лесно). Не спасява при много напукани устни, но за всеки ден е добро решение. И, да, проблемите с напукването на устните и лющенето на кожата от студа май започват... Тая борба май край няма, всяка зима :(



Реших да пробвам и доста похваления ми фамилен шампоан Alverde без силикони. Ухае жестоко на свежи плодчета (за съжаление - краткотрайно), почиства много добре и без да пресушава изобщо. Подходящ е за всекидневна употреба от цялото семейство, но аз лично гледам да си мия косата през ден поне (въпреки че ми се омазнява супер бързо). С този шампоан мисля, че ще я приуча :)

Цените няма да ги коментирам - около 2лв за душ-гела и мъжкия продукт, около 4-5лв за шампоана, около 2-3лв за балсамчето. Как да не го обичам този магазин!

7 comments:

  1. От толкова много хвалби за този душ гел мисля и аз да се запася с един, въпреки че имам сигурно поне 5 чисто нови :D. Дали все още се предлага?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Би трябвало - аз го взех преди две седмици макс :)

      Delete
    2. Благодаря, ще проверя :)

      Delete
  2. Мислех да не те поправям впредвид разклатените ми позиции в тефтера ти, :))), ама нищо - леко си преименувала балсамчетo;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Интересно за какво съм мислила, че съм го написала Fair :D А защо разклатени позиции?

      Delete
    2. Е, очевидно за Одри ;)
      Ами нз, с такова впечатление съм останала..

      Delete
    3. Сега ме хвърли в размисъл - не знам за какво говориш, наистина :D

      Delete

Thank you for your comment!