Monday 1 September 2014

MemeBox 14th Global Edition

Уау! След лекото разочарование от Traveller's Beauty Kit (което отшумява с използване на продуктите), тази кутия е просто убийствена. Не знам как ще се разбера с продуктите, но на пръв поглед тя е една от най-добрите към момента, а ми струваше само 17.99 долара :)


MemeBox Global #14 съдържа осем продукта, от сладки по-сладки: 2 душ-гелчета за път, 4 маски-лист (обичам ги, защото са лесни и удобни за употреба, а и някак само те ми дават онова усещане за глезене - просто трябва да легна и да си почина, докато ги ползвам, а рядко имам възможност), бронзов молив за очи и водоустойчива спирала, нещо много готино - пакет за грижа от-до на марката Kocostar (маска за коса, лепенки за пъпчици, маска за нокти и маска за крачета), мостра на ФДТ (май само тя ми е безинтересна), есенция Recipe by Nature Vita Capsule (ще влезе в употреба зимата и е страшно сладурска), и не на последно място - продукт 2 в 1 за устни и скули.


Глобалните кутии определено си запазват статут на нещо, което трябва да се пробва, според мен. Между тематичните има някои, които разочароват (в различна степен), но тези почти винаги са с добри отзиви, така че - ако не сте запознати с MemeBox, започнете с глобална :)



------------------------------------------

Wow, MemeBox! This is your Jackpot box! MemeBox 14th Global Edition contains an array of different products, and in reasonable sizes, too :) I really love it and I think I won't be disappointed by the quality.



Perhaps my favourite product of the bunch is the Kocostar pack as it is all a girl needs for a relaxing Saturday afternoon :) The full-sized Vita Capsule is also something I look forward to trying, really glad they included it as the autumn approaches. The makeup selection is also nice, apart of the foundation as I don't use any right now... I got a bronze eyeliner and a mascara (what I hoped for), and the cheek and lip product might as well be a nice addition to my travel kit. Well, the perfect box, maybe? I will be really focusing on Global boxes from now on, as they seem to be a good surprise most of the times :)

I'll keep you updated on the product reiews, and will be very happy if you share your thoughts on the box!

14 comments:

  1. Одобрявам! Страхотна еееее!

    ReplyDelete
  2. И аз днес мисля да покажа какво има в нея, наистина е невероятна. Аз бях видяла какво ще има вътре и само чаках да пристигне. :)))) Всичко ще се ползва с кеф.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хих, и аз така - въобще не мога да дочакам и гледам винаги spoiler-и :D :D :D

      Delete
  3. Страхотна кутия! :) Обожавам всякакви маски и комплекти за домашна грижа, а ако са корейски- още по добре! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, и на мен ми останаха очите в този комплект на Kocostar - ако знаеш за други подбни, сподели, плс!

      Delete
  4. Засега не съм засичала у нас, но корейците са царе на маските и терапиите :) Ще ми се да видя нещо подобно и от бг марките.

    ReplyDelete
    Replies
    1. И на мен, ама ще има да си чакаме... :D

      Delete
  5. Сега вече много съжалявам, че не я поръчай :)) Страхотна кутия!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Бяха я заредили отново за известно време, ако я видя пак, ще пиша скорострелно :)

      Delete
  6. Купих я и аз и много ми харесваа! За мен ти беше спойлер, но удържах хаха шишенцето на Vita Capsule е уникално, ще се радвам, ако действа добре на кожата :) Поздрави

    ReplyDelete
    Replies
    1. Формулата е обещаваща - принципно е трудно да "удържиш" витамини в козметичен продукт, маслените формули са май най-добри. Ще го видим!

      Delete
  7. За първи път чувам за тази кутийка и определено ще си поръчам (http://mybeautywords.blogspot.com)

    ReplyDelete
  8. Другата седмица и аз ще пусна моята публикация с отзиви за кутията, няма съмнение, че е супер добра и много съм доволна, че си я поръчах. Четох страхотни ревюта на пилинга за крака и ще го тествам тези дни, дано има резултат, че с моето вечно ходене боса, не мога да се похваля с пети достойни за реклама.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз съм я оставила за по-студено време - че сега все още ходя със сандали и това белене няма да е лицеприятно... Но и аз очаквам доста!

      Delete

Thank you for your comment!