Wednesday 16 November 2016

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Ако не сте ги пробвали, направете го. Това е ревюто.

Шегувам се, разбира се. Въпреки че и това е напълно легитимно описание на мнението ми - просто съм възхитена и силно препоръчвам злоупотребата с Revlon Ultra HD Matte Lipcolor като един от хитовите продукти за устни на пазара ни тази година.




Revlon Ultra HD Matte Lipcolor е много силно пигментирано матово червило с кремобразна текстура, която наистина не пресушава устните. Наблягам на наистина, защото много други марки го обещават, но не изпълняват. Гъстата формула се полага плътно, като образува нежен филм с полуматов финиш - първите няколко минути е даже сатенен, след което уляга до кадифен. Не очаквайте "плоския" матов финиш на NYX, а по-скоро естествен мат с нежен фокус. Комфортът е гарантиран с часове, а дори и след като изядете самия продукт, остава сериозен нюанс, който можете да покриете с балсам.


Цветовете са разкош - аз опитах 610 Addiction и 635 Passion. За студените месеци определено си трябват вкусно червено (с малинов подтон) и сливово, затова и направих този избор. Влюбена съм и в двата, но бих пробвала и всички останали, тъй като не се и съмнявам в красотата им. На снимките на устните ми нюансите изглеждат доста по-светли, отколкото са, затова и прилагам и селфи за справка. :)


Revlon Ultra HD Matte Lipcolor се оказа изключително попадение и откъм издръжливост - случва се и по цял ден да нямам нужда от ретуш. Формулата някак се споява с устните и остава върху тях дори и след хапване и пийване. Но цветът се отпечатва върху чаши, все пак.


Не на последно място е и ароматът - вкусно плодово ухание, което се задържа и след нанасяне.

Единственото не особено комфортно е апликаторът, тъй като е малко голям. Честно казано, за подобна гъста и пигментирана формула щеше да е по-удобен по-мъничък апликатор. Но винаги можете да нанесете няколко точици върху устните, след което да доразнесете с четка или пръст. Опаковките са разкошни, обаче - матови плоски шишенца, които си е направо удоволствие да държиш в ръка. :)


Какво е вашето мнение - споделете ми в коментарите!

* Продуктите са ми предоставени за проба от марката.

2 comments:

  1. Привет!

    Онзи ден си взех това червило и съм много разочарована, честно казано. След като го нанеса стои върху устните като на парцалчета и не мога да установя каква е причината.

    Вие директно върху устните ли го поставяте или върху балсам?

    Поздрави,
    Деница

    ReplyDelete
  2. Привет!

    Да, директно върху устните и без основа отдолу нанасям - никога не съм имала подобен проблем. Да не би да е с изтекъл срок на годност?

    ReplyDelete

Thank you for your comment!