Sunday 6 January 2019

Korres Santorini Vine Anti-ageing Body Oil

Korres Santorini Vine е серия, към която се пристрастих от първа проба. Ароматът на сочни, слънчеви лозя се просмука в съзнанието ми като топло усещане за лято, което не зависи от температурите навън. Първо пробвах душ гела и млякото за тяло, а след това взех и маслото, за което ще си говорим днес...


Korres Santorini Vine Anti-ageing Body Oil е микс от мастни триглицериди, масла от бадем, кайсиеви ядки и шеа, както и антиоксидантен екстракт от водорасли. Формулата е леко и много лесно за разнасяне "сухо" масло, което обгръща кожата с топлия аромат на цъфнали гръцки лозя и воал от мекота. Това е може би най-лекото масло, което имам в момента - след няколко минути масаж не оставя почти никакви следи или мазен филм, но в същото време усещането за добре подхранена кожа е налице. Затова и ползвах най-вече него през топлите месеци. Резултатът е озарена и еластична кожа, която носи съвсем лек полъх от аромата. За съжаление, той не се задържа повече от час върху кожата - в това направление очаквах доста и останах малко разочарована...

Опаковката е доста обикновена, пластмасов спрей с типичните за марката изчисени линии. Цената на маслото е 35лв, като мисля, че за качеството и количеството (100мл) това е доста разумна цена.


Korres Santorini Vine Anti-ageing Body Oil е продукт, който ползвам ежедневно от известно време и се превърна в приятна част от ритуала ми след баня. Не знам обаче дали бих го взела отново, тъй като водещо при него е ароматът, а той е доста по-силен и траен при лосиона, например. Може би е добра идея да си взема и одеколона Санторини, за да допълня и удължа ароматното преживяване. :)


Пробвали ли сте Korres? Какво ви е грабнало от марката до момента? Аз лично съм възхитена от прекрасното обслужване, което получавам от персонала им тук - забележете, поръчвам през сайта им, т.е. досега ми с тях е само по телефона. Иска ми се повече магазини да имат такива слънчеви и услужливи консултати!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!