Monday 3 December 2018

Christmas Gift Guide '18

Има нещо много уютно в това да разглеждаш постове с идеи за коледни подаръци. Особено, ако и съседът ти ги разглежда по същото време (още нямам щори след ремонта). Вчера бях до Jysk да взема малко коледна украса, защото последните няколко години почти нямахме такава. Малко ми просветна предколедно, но не съвсем... Именно поради тази дупка в коледното настроение тази година пристъпвам към правенето на списък с идеи за подаръци. Не знам дали ще откриете нещо полезно в него, но както винаги - можете да откриете идеалните подаръци за мен самата, ако решите да ме зарадвате. :D


REN Care Gift Set
Една разкошна колаборация между REN (наистина чиста козметика) и Kikki K (скандинавският бранд за канцеларски материали, който ще ви върне в пети клас). Опаковките на цялата колекция са разкошни, а продуктите няма какво да ги хваля - писала съм за тях преди, буквално се разтапям при спомена.

Cowshed Hand Care Cracker
Cowshed е марка, в която се влюбих заради ароматите. Пробвала съм два и не мога да кажа, че съм срещала нещо подобно другаде. Освен ароматите, те са и доста cool с опаковките си, а тази година коледната им колекция е топ - в много приятни и успокояващи нюанси.


Yves Rocher Pomme Rouge, The Dore & Nuit Vanille 
Помните ли сладката коледна круша, която Yves Rocher лансираха преди две години? Аз я помня мноого добре, защото бях тотално влюбена в нея (както и майка ми). Тази година марката се завръщат към класическите зимни плодове с една разкошна колекция, посветена на червената ябълка. Тя е много сочна, много сладка, много празнична! 


Освен ябълката, има и още два по-парфюмни аромата - нощна ванилия и златен чай. Ванилията не е за слаби сърца (това е може би най-запомнящият се аромат на Yves Rocher), а златният чай е за по-изисканите по душа, според мен. 


В допълнение, илюстрациите на опаковките са много красиви. Свещите са в толкова красиви кутийки, че буквално им трябва само една панделка и са готов подарък. Като комплекти ще се предлагат различни формати - коледни украшения с минита, торбички, кутии и други красоти.


И тази година Lush имат красиво опаковани подаръци, за които си струва да се ах-ка и ох-ка. Не съм имала възможност да помириша новите им аромати, но съм сигурна, че са чудесни. Спрях се именно на два, които включват продукти за баня с коледните им аромати.

 

The Body Shop Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon & Vanilla Marshmallow
Тази година имаме удоволствието да си имаме The Body Shop и в страната. А техните коледни подаръци са едни от най-закачливите на пазара! Лимитираните аромати са Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon и Vanilla Marshmallow. Аз избрах сет с продукти от серията със сладки ментови бонбони - харесах аромата и наличието на различни видове продукти в мини размери (а и торбичката е един път).


The Body Shop Beard Care Kit
Имат и комплекти за половинките - освен този сет с грижа за брада, има и такъв с продукти за бръснене. Винаги ми е странно да подарявам козметика на мъже, но все по-често виждам интерес към продукти за по-специална грижа за брадата и лицето, затова оставям това тук...


The Happy Planner
За тепърва навлизащите в света на планирането или за вече оформените му фенове, винаги бих препоръчала The Happy Planner. Тази марка се оказа моето решение в дългосрочен план, след като пробвах още сума опции. Качеството на продуктите им е разкошно и няма детайл, за който да не са се погрижили. Планърите за догодина са със супер закачливи дизайни, включително и този красавец с разноцветни дискове. Wants, ама няма повече за мен (имам 4 неотворени).
Kikki K The Ultimate Paper Lovers Book
Това ми беше мечта от доста време... Да се сдобия с безумно яките книжки с DIY занимания на шведския бранд Kikki K, който споменах по-горе и заради колаборацията с REN. Най-накрая го направих и мога да кажа, че в тази свръхдебела книжка ще намерите най-сладките картички, розетки, хартиени панделки, кутийки и какво ли още не. В нея има цели 8 колекции, така че имате и доста избор. Перфектен подарък за всеки любител на заниманията с хартия.


Paperchase A List A Day Journal
Paperchase имат страхотни предложения в категорията Life Journals, т.е. книги с тематични активности. Споделям именно този журнал, защото го имам и списъците в него са супер забавни. Но има и такива за мами, татковци, джогинг ентусиасти, булки и прочие...


Gin Tasting Gift Set
Непознат за мен формат, който обаче е супер як подарък за половинката. Или за най-добрия ви приятел/приятелка с желание да опознаят джина.


Carry On Cocktail Kits
Сладурските кутийки включват всичко необходимо, за да си направите коктейл в самолета. Ако познавате хора, които летят често с нискобюджетни компании, това е прекрасен начин да ги накарате да се почувстват все едно са в първа класа (ако това изобщо е възможно, ще е с помощта на алкохол).


Календар Draw Me A Sun
Бяха ми подарили календар на тази илюстраторка и още си го пазя с идеята да рамкирам някои от месеците. Тази година пак е във вихъра си!


Календар Animal Rescue Sofia
Календар с кауза, приходите от покупката на който отиват в помощ на приюта ARS. Можете да им помогнете и с коледен подарък под формата на SMS с DMS DOG на 17 777.


Картички MoonKitty
Картички с благотворителна кауза в помощ на Let's Adopt. Разкошни при това, безспорно!


Polaroid ZIP Instant Photoprinter
Този мини принтер за снимки го оставих за накрая, тъй като е най-скъпото нещо в wishlist-а ми. А може би е там и от най-отдавна - от една страна сърцето ми се къса за цената на консумативите, но от друга си представям как си лепкам снимчиците в планъра и умирам от кеф... Преди исках инстантна камера, но удобството на това да си принтираш и от телефона е голямо предимство. Не знам кога ще поддам, но е почти сигурно, че това нещо ще си го самоподаря.
Ще се радвам да ми споделите какви са вашите идеи за подаръци тази година - какво ви грабна онлайн и по магазините!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!