Monday 23 July 2018

Flormar Care4Lips // Review & Giveaway (Closed)

Ето ме отново, не съм изоставила блога! :) Днес ще ви представя серия балсами за устни, които първо ме грабнаха с дизайна си - а после и с формулата си. А накрая ще има и награди...


Честно казано, след като бях тотално разочарована от балсамите-топчета на Nivea (така казвам на опаковката от типа на EOS), почти нямаше шанс да се поддам на изкушението да пробвам Flormar Care4Lips. Но си казах, че ако не ми хареса, поне опаковката ще е чудесна украса за бюрото. Е, както вече сте подразбрали, самият балсам ми хареса - и то още как! Затова и днес си партнирам с Flormar Bulgaria, за да ви разкажа по-подробно за серията и да дам възможност на четирима от вас да опитат сами!


Серията Flormar Care4Lips се състои от 6 аромата: мандарина (оранжев) диня (розов), ябълка (зелен), горски плодове (син), ягода (виолетов) и карамел (бежов). Всички те са супер сладки, не особено естествени (по-скоро са усилен вариант на истинския плод), бих казала сочни. Аз лично харесвам силно ароматизирани балсами за устни и търся такива, затова и се разбирам чудесно с тези. Най-любими са ми мандарината (тя беше и първият ми досег със серията) и карамелчето, но и ябълката е сред по-често ползваните.


Формулата на балсамите е идеална за всекидневна употреба и през лятото, и през зимата. Може би няма да е достатъчна за най-големите студове само. Моите устни се напукват страшно лесно, но с тези балсами не съм имала никакви проблеми с мекотата. Нанасят се супер лесно и бързо заради облата форма, оставят мек филм върху устните - той не лепка, няма вкус, не се усеща без да разтъркате устни, не дразни изобщо, и защитава наистина дълготрайно от пресушаване. С тези балсами и като че по-малко си хапя устните, а това ми е сериозно ужасен навик. Не съм забелязала разлика във формулата между отделните аромати, напълно еднаква е, според мен.

Ако мога да ги сравня с нещо, което съм пробвала, това ще е балсамчето с макадамия на Yves Rocher. Подобна подхранваща и мека формула, която моментално успокоява сухата кожа на устните. Буквално няма какво повече да искам. Не съм пробвала EOS все още (стои си в шкафа неотворен), така че не мога да направя сравнение с него в момента. Ще ъпдейтна, когато го отворя, защото сигурно ще е любопитно. :)


Опаковката. Ах, тази опаковка! Обожавам многоъгълниците във всякакви изяви на дизайна, а тук са се постарали много да ги направят освен в тази любима форма, и супер цветни. Нямаше как да ги подмина... От всички балсами-топчета на пазара ни (EOS, Balmi, Nivea, Palmers, Harmony, не се сещам за други) тези са най-красиви, според мен. При това с милион светлинни години напред по-красиви от останалите. В момента шестте стоят в шарена купичка на бюрото ми и ги третирам като украса, към която се пресягам за балсам за устни.

Ако имате 3 минути за губене, можете да размените капачките на всички вкусове и после да се чудите кой какъв е, особено ако хвърлите няколко в чантата си... Като казах чанта, не мисля, че това е най-удобният вариант за балсам on the go, тъй като от една страна все е на дъното на раницата ми (не пасва по джобовете), а от друга - в бързането може да забиете капачката в балсама и да стане мазало. Аз предпочитам да ги ползвам вкъщи.

Подсказка, ако решите да се заиграете: логото на Flormar е на капачето! :)


Стигам до момента с цената, който лично на мен ми е единственото неприятно нещо в продукта. Предлагат се за около 9-10лв, колкото струват и повечето подобни балсами-топчета. И някак не мога да си обясня как само формата на един балсам може да го оскъпи двойно... Но не съм специалист по ценообразуване, така че ще си замълча. Все пак, бих казала, че на фона на Nivea, тези поне си заслужават, защото са наистина добри като балсами, а и опаковката им е уникална.

--- GIVEAWAY ---
Уморих ли ви вече? Надявам се да сте стигнали дотук, защото с Flormar Bulgaria сме ви подготвили изненада - игра с награди!

Как да участвате?

1. Последвайте MaquiLab и Flormar Bulgaria в Instagram.
2. Оставете ми коментар под този Instagram пост, като отговорите на въпроса в него и тагнете приятелка


И това е! Приемам отговори до 31 юли включително, а на 1 август ще изтегля четирима късметлии на случаен принцип. Всеки от тях ще получи комплект от три балсама Flormar Care4Lips (ароматите ще са също на случаен принцип). :)

Победители:
1. @magsi909
2. @villy.petroff
3. @hrisikoteto9386
4. @petyaatanasova16


* Играта важи за участници на територията на България. Продуктите за ревю и наградите са осигурени от Flormar Bulgaria.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!