Monday 25 June 2018

CeraVe // Hydrating Cleanser & Moisturizing Cream

Преди няколко месеца CeraVe стъпиха на пазара ни - нещо, което ме зарадва доста, тъй като доста инстаграмъри хвалят продуктите им като манна небесна за чувствителна кожа или такава, която е на лечение. Оказа се, че не всички продукти ще бъдат внесени, но към момента основните им се предлагат вече по аптеките. Аз имах удоволствието да тествам два от тях, за които ще си говорим днес!


Накратко за марката: CeraVe залага на нежни формули с три серамида, мастни киселини и липиди. Те помагат за поддържането на кожата в добро състояние, без да нарушават естествените ѝ защитни функции.

Почистващият продукт CeraVe Hydrating Cleanser е от онези неща, които не знаеш, че ти трябват, до момента, в който не се превърнат в част от ежедневието ти. Формулата е без парфюм, не се разпенва, не дразни кожата и не нарушава защитната ѝ бариера. Представлява нещо средно между крем и гел, може би флуид е правилната дума - много е приятна на допир. Нанася се с масажни движения върху влажна кожа и се отмива. Прави ми впечатление, че не дразни очите изобщо, а това е много важно за мен. Премахва почти всеки грим, може би само най-упоритите ми спирали и сенки са били проблем. След употреба кожата е супер свежа, няма и помен от опъване, даже в момента мога и без последваща грижа. Ако се притеснявате, че не е премахнала всички замърсявания от лицето, можете да направите двойно почистване (първо мицеларна вода, после флуида), но за мен лично той и самостоятелно е напълно достатъчен. Флаконът е супер удобна помпичка, няма какво повече да се желае. Интересното е, че продуктът може да се използва и за тяло, но за мен лично е по-подходящ за лицето.


Лосионът CeraVe Moisturizing Cream също е супер добро попадение. Формулата на крема отново е без аромат, средногъста, мноооого мека и комфортна за нанасяне. Успокоява сухата кожа на краката ми безотказно, дори и след бръснене. Оставя я мека и подхранена, с лек филм, който попива с времето. Не се съмнявам, че и зимата ще ми бъде напълно достатъчен.


Като цяло съм очарована от лекотата, с които тези продукти се наместиха в ежедневието ми. И двата ще бъдат купувани отново със сигурност. Много ми харесва, че напоследък откривам все повече марки, при които формулите наистина работят, без да са необходими фанфари и куп обещания. Има за какво да ги хвалят инстаграмърите и с нетърпение очаквам да внесат цялата линия продукти! Всички, които се предлагат у нас, можете да разгледате на www.cerave.bg.

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

2 comments:

  1. Супер! Къде могат да се намерят продуктите?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Заредени са по аптеките :) :) :)

      Delete

Thank you for your comment!