Thursday 21 December 2017

Yves Rocher // Christmas 2017

Всяка година с нетърпение очаквам лимитираните колекции на Yves Rocher - и тази година не прави изключение. Някак, с пристигането им в бутиците на марката пристига и коледният дух/духче/настроение. :) Тази година продуктовите серии са две: Baies des Merveilles и Vanille Blanche. Четете надолу какво мисля за тях!


Започвам с Vanille Blanche - парфюмна ванилия, която е като изтънчена сестра на бурбонската ванилия от серията Plaisirs Nature. Ароматът е фин, разгръща се върху кожата след нанасяне и обгръща с воал от зимна красота. Ако Снежанка имаше аромат, това щеше да е той! Пробвах бялата ванилия във формат лосион за тяло (лек и бързопопиващ) и масло за тяло (богато и силно подхранващо). За зимата бих заложила на второто, но ако кожата ви е нормална, и лосионът е достатъчен.


Baies des Merveilles пък е тръпчив намек към заскрежените горски плодчета през зимата. Ароматът е много свеж, не е прекалено плодов. Пробвах го във формат балсам за устни и свещ. Балсамите на Yves Rocher са традиционно едни от любимите ми и не бях разочарована; свещите също са на ниво, но за съжаление тази ми е прекалено лека като аромат, за да мога да я отчета като присъствие след запалване. За сметка на това, яркочервената чашка е чудесен декор, а и самата свещ е доста голяма в сравнение с миналогодишните.


Като казах декор, опаковките тази година са направо чудесни. Зимни сценки със златно фолио... Ммм! Ако търсите подаръци в последния момент, в бутиците на марката ще откриете приказни сетове с лимитираните продукти - в кутии с формата на къщичка, както и коледни топки за елха с минита. Буквално са готови за подаряване!


Много силно се надявах да върнат серията с круша и какао от миналата година - тя беше истински пристрастяваща. Дано поне догодина... :) Ще се радвам да ми споделите дали пробвахте новите предложения на Yves Rocher и какво мислите за тях!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!