Saturday 16 December 2017

A Quick Revlon Touch-Up

Привет, момичета!

Днес ще ви представя три продукта от Revlon, с които лесно да завършите грима си - буквално скорострелно, бих казала. Посягам към тях, когато нямам много време, но все пак искам да сложа нещо повече от спирала и балсам за устни (напоследък се "обличам" главно с това). :)


Започвам с червилото Revlon Ultra HD Gel Lipcolor, което съдържа хиалуронова киселина. На първо място, опаковката ми е фаворит за носене в чантата, защото някак ми заема по-малко място от кое да е друго червило. Ако размотавах със себе си несесер с моливи, щях да го пъхна вътре!

Формулата е забележителна: ултра мека, балсаместа и комфортна за нанасяне. Финишът е по-скоро бляскав (без блестящи частици), а подхранването е осезаемо. От тук следва намалената дълготрайност, но както съм казвала хилади пъти - ако червилото ми допада като усещане, няма проблем и да нанасям по-често. А това ми допада, и още как! В добавка към усещането идва и приятният плодов аромат.

Нюансът, който получих, се казва Desert и е перфектният избор за всеки ден - наситен nude, който съвсем не бих нарекла скучен.


Следва руж-стика Revlon Insta-Blush. Нежната кадифена формула се разнася много лесно върху кожата, но за съжаление не е особено пигментирана. Дори и на моята бледа кожа ми трябват няколко минавания, за да постигна видим резултат. С нюансът Rose Gold Kiss се постига "ощипана" руменина с лека загадка за златист блясък - перфектен е за зимата. Наистина красив нюанс, но ми се иска да е една идея по-пигментиран. Другите 3 нюанса не изглеждат толкова бледи на swatch, предполагам че само този е такъв. Върху база издържа цял ден, а ако нанеса директно над крема за лице - издържа около 3-4 часа преди да започне да изчезва.


За десерт идва най-добрият хайлайтър стик, който съм пробвала до момента. Revlon Insta-Fix Highlighting Stick е със същата кадифена формула като ружчето, нанася се много гладко и се разнася перфектно, сливайки се с кожата. Оставя много фина загадка за блясък; частиците са буквално феноменално малки, като така създават оптичната илюзия за озарена отвътре кожа. Издръжливостта е същата като при ружа. На снимката виждате нюанс Pink Light, предлага се и в златиста версия.

От ляво надясно: хайлатър, руж, червило
И така, ще се радвам да ми споделите дали сте пробвали тези продукти - коментарите са ваши!

P. S. Смених облика на блога и ще се радвам на коментари и по тази линия ;) Все още работя по обновяване на някои стари постове (и мощно криене на други), така че се надявам да ми простите за хаоса. :)

* Продуктуте са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!