Tuesday 10 October 2017

Yves Rocher Monoi de Tahiti Precious Dry Oil

На няколко пъти това лято минавах покрай бутика на Yves Rocher с надеждата да засека това олио, но все не го нацелвах. Накрая консултантката ми взе телефона и ми се обади при зареждането му. Няколко дни по-късно държах в ръка скъпоценната бутилчица...


Yves Rocher Monoi de Tahiti Precious Dry Oil е сухо масло с блестящи частици, което подчертава тена. Аз нямам тен, но пък си подчертавам белотата с него. :) Шегата настрана, това наистина ще е топ продукт, ако имате хубав летен загар!

Съдържанието на масло монои осигурява добро подхранване дори и на сухите участъци (както и при другото сухо масло от серията), а ароматът е все така опияняващо летен - истинско удоволствие. Задържа се върху кожата буквално цял ден и ако имате чувствителен нос, може дори да ви дойде в повече. 

Маслото се води сухо, но всъщност оставя филм върху кожата. И то осезаем - трябва да съм доста икономична и да втрия много добре, за да не стана "хлъзгава". Затова и предпочитах да го нанасям повече върху ръцете и раменете, отколкото върху крачетата. А и на тези места блясъкът е доста по-забележим от околните! 

Като заговорих за блясък, това е и магията на продукта. Частичките изглеждат малко цигански в бутилчицата, но са всъщност доста нежни и проблясват красиво всеки път, щом слънцето ги докосне. 


Единственият недостатък на маслото е опаковката. Стъклената бутилка е без какъвто и да било дозатор и мога да си представя какво ще се случи, ако я изпусна или бутна... Но пък е толкова красива!

И така, ако търсите ароматен озаряващ продукт, който носи духа на лятото - Yves Rocher Monoi de Tahiti Precious Dry Oil е наистина добро решение! Цената му беше по спомен около 20лв за 100мл. С това си затвърждавам мнението, че серията с масло монои е една от великите на марката :)

2 comments:

  1. Имам това без блестящи частици и го обожавам. Ароматът му е невероятен! Обмислям да се обзаведа и с парфюма за следващото лято.

    ReplyDelete
    Replies
    1. На мен дори парфюм не ми трябва - това масло ме омирисва цялата :)

      Delete

Thank you for your comment!