Monday 5 December 2016

Christmas Gift Guide '16

Този пост ми отне доста време - незнайно защо на първи прочит не ми идваха никакви идеи. Първоначално ми се искаше да направя списък с неща, които могат да бъдат открити в България, но това се оказа напълно невъзможно. Затова се постарах поне да включа подаръци, които могат да бъдат поръчани с доставка дотук без да влезете в дългове. ;) Enjoy!


Козметика
Година след година коледните промоции стават все по-примамващи. Тук се постарах да събера тези предложения, които ме грабнаха с визия и продукти, като силно препоръчвам да разгледате секцията "3 на цената на 1" в Boots - лесно можете да поръчате от там с помощта на превозвач. BTW, има ли други фенове на линията продукти на Zoella?

Korres Holiday in Greece Set  (сет със същото име, но различно съдържание, се предлага и тук)

Urban Decay Full Spectrum Pallette



Yves Rocher Сет Круша & Какао (има още два аромата, с които ще ви запозная в следващия пост, а при покупка над 30лв ще ви подарят и страхотно коледно чорапче!)


Soap & Glory What a Cracker!


Sanctuary Jar of Delights


Benefit Blushin' Babe


Zoella Beauty Just Crackers Set

Сет за мъже Zew for Men


Сет за мъже ManCave Grooming Originals


За дома
В момента съм без "официална" работа и прекарвам доста време вкъщи, което води и до здравословно преосмисляне на интериора. Запалих се по свещите, а някои от предложенията по-долу биха били оценени като декор за снимки от всеки блогър... Между другото, повечето от предложенията ми са от Jysk, но и IKEA имат подобни аксесоари за дома.



Zoella Lifestyle Lazy Days Fragranced Candle & Socks

Декоративна кутия Torkild



Дъска за бележки Ditmar


Комплект подноси Teitur


Heidi Swapp Lightbox (можете да я октриете в Blitsy или Jysk)

Снимка, публикувана от Heidi Swapp (@heidiswapp) на


Аксесоари
Тук не съм ровила много, но имам усещането, че надуваемата диня ще е хит и следващото лято - та, тя е напълно достатъчна. ;)

New Look Studded Cross Body Bag


Sunnylife Inflatable Watermelon


Happy Jackson Passport Wallet (цялата серия Happy Jackson е пълна разкошотия, разгледайте я тук; има и термочаша, която също смятам за чудесен подарък!)


Enamel Pins (за голямо разнообразие на нормални цени разровете в Aliexpress)

Снимка, публикувана от @smile.live.happy на


Техника
Не съм много фен на техниката като цяло (карам с един телефон по 2-3 години), но когато става дума за снимки... 

Kodak Ektra Smartphone (официален рилийз засега е обявен с дата 9 декември - дори и да не стане за Коледа, си заслужава чакането!)


Fujifilm Instax Mini 8 (мяркала съм го и в БГ магазините за фотографска техника, но в Ebay е доста по-евтин)


-----------------------------

Май с това приключвам, phew. Доста се поозорих, докато подбера продуктите, но вярвам, че всеки един от тях би бил чудесна изненада за Коледа и тайничко се надявам някой от тях да ме чака под елхата. Всъщност, аз вече получих най-големия си подарък - половинката ме зарадва с нов лаптоп, с което изпълни още една точка от таз-годишния ми списък с новогодишни решения. :) Нарочно не включих нищо от категорията канцеларски материали, защото буквално съм си казала стоп. Естествено, по време на черния петък успях да си поръчам още един органайзер и съвестта тайничко и отявлено ме гризе...

Хайде сега ми кажете в коментарите вие какво сте си набелязали за Коледа!

* All pictures are taken from the cited sources.

2 comments:

  1. Тъкмо се чудех откъде се поръчва такъв lightbox с буквички. Но отиват на митница, нали?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не, никога не са ми отивали. Ако искаш, погледни и тази в Jysk: http://jysk.bg/dompotrebi/osvetlenie/dekorativni-lampi/lampa-torleif-s-bukvi-i-18-led, но за нея няма екстри, а и не ми се вижда толкова хубава като на Хайди. :)

      Delete

Thank you for your comment!