Thursday 29 December 2016

Bodi Beauty: Instacare

Привет, момичета!

Днес ще ви разкажа за продуктите за грижа на българската марка Bodi Beauty - ревю, което отлежава известно време. :)


Започвам с матиращия крем за мазна и смесена кожа Pirin Dream. Той съдържа антиоксиданти, витамини и фитокомплекс Cutipure CLR, с които се бори за избистрянето на тена и предотвратяването на лъщенето. Формулата му е доста плътна, но след разнасяне попива чудесно и оставя естествен матов финиш. Уханието е леко и приятно, с нотки на роза, което за мен лично е голям бонус (обожавам този аромат!). Матиращият ефект е налице докъм ранните часове на следобеда, след което имам нужда от помощни средства. Хубавото е, че не дразни кожата и не предизвиква появата на пъпчици. А хигиеничният флакон е винаги плюс, когато става дума за грижа за кожата. :)


Следва регенериращата и освежаваща маска Pirin Dream. За нея, честно казано, съм със смесени чувства. И тя е доста плътна като текстура, разнася се почти като глинена маска (съдържа екстракти от мурсалски чай, българска роза и дива гулия, хиалуронова киселина, витамини А, Е и D- пантенол), но не засъхва. Ароматът е "козметичен" (преди години козметичката ми забъркваше маска с подобен аромат). :) След отмиване кожата е наистина доста освежена, но този ефект е като че ли само на момента. След няколко използвания не виждам и дългосрочен резултат, но това може би се дължи на факта, че напоследък нямам причини за умора и стрес... Та, нямам нужда и от такива маски.


За накрая оставих любимото ми мини-флаконче с интензивен серум за около очите Pirin Dream Complex. Той съдържа BEAUTIFEYE ™, PhytoCellTec™ и растителни екстракти, които се борят за блясък и сияние в нежния околоочен контур. Формулата е изключително лека и нежна, перфектна основа за грим, която буквално освежава кожата на мига. Фините ми линии са все още на мястото си, но като цяло тъмните кръгове и подпухналостта са намалени. Не знам дали не се дължи на споменатата по-горе липса на стрес, но с това кремче се разбрах изключително добре и не смятам да го сменям.


Ще се радвам да ми споделите какво мислите вие за продуктите и дали познавате Bodi Beauty като марка!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!