Tuesday 10 May 2016

My Latest Golden Rose Picks

Наскоро не бях попадала на зареден щанд на Golden Rose, затова и при последното си ходене до мола реших да се позабавлявам там. Бях набелязала няколко неща и за щастие - всички те бяха налични :)


Започвам с хайлатър стика - може би единственият вид хайлайтър, който нямах в колекцията си... Golden Rose Highlighter Stick се предлага в два нюанса: розовеещо и златисто. Напук на бледия си тен, реших да заложа на златистото 01 Bright Gold и не съжалявам. Опаковката е малко обемиста, но доста удобна, а нанасянето от стик винаги ми е носело някакво особено удоволствие :) Текстурата е доста мека, но няма опасност от "смачкване" на стика дори и при по-сериозен натиск. Просто самият продукт остава по кожата лесно и без да е необходимо да прилагам сила. Самото разнасяне правя с пръсти в повечето случаи, като наблягам на горната част на скулите към околоочния контур (чак до самите очи). Това според мен е начинът, по който хайлайтърите наистина си вършат работата при мен. С прецизна четчица можете да вземете от продукта и да нанесете и във вътрешния ъгъл на окото.



Блясъкът е лек, но забележим и не бих казала, че частичките са много фини. Използвам хайлайтъра за дневен грим и не ме притеснява, че ще изглеждам странно - но това не е най-финият блясък, който можете да откриете на пазара. Лекият златист нюанс от стика не остава върху кожата, така че продуктът съвсем спокойно може да бъде ползван върху руж, например, без промяна в нюанса. Откъм издръжливост нямам проблеми, но текстурата е по към мазничките и това може да представлява проблем за тези с мазни бузки (при мен само Т-зоната страда, но аз там друго освен понякога малко ФДТ не нанасям). Бих казала, че това е един чудесен бюджетен вариант, ако искате да пробвате хайлайтър стик - или да носите хайлайтъра си със себе си в чантата :) Цената беше около 8лв.


Следва едно черно червило, номер 33 от една много любима серия. Не че ми е трябвало някога, не че черно бих сложила в ежедневието (синьото и зеленото са изключение). Ама пусто да остане, черно нямах! Серията Golden Rose Velvet Matt е доста позната на всички предполагам, с този нюанс няма изненади при качеството - супер добро е с едно малко изключение. По принцип тази серия е от издръжливите, но ми се струва, че черното е малко по-нетрайно от останалите. За сметка на това, гладкият матов финиш и комфортното усещане са налице :)

За разлика от други черни, които са ми попадали в полезрението, това е наистина наситено и плътно, естественият цвят на устните не прозира изобщо отдолу. За парти или сценичен грим е перфектно.

Накрая, няколко думи за лака за нокти Golden Rose Express Dry. Трябва да му се признае, съхне наистина сравнително бързо, но не и експресно бързо. Харесва ми наистина лъскавия финиш, както и това, че издръжливостта е на ниво 3 дни с лека поправка. Четчицата също е удобна, въпреки че не е от любимите ми плоски. А наюнс номер 60... е перфектно другарче за черното червило :)


Пробвали ли сте нещо на Golden Rose напоследък? Загледах и няколко стик-ружа, така че ако някой има отзиви - да сподели :)

6 comments:

  1. Replies
    1. Този месец си само на марули тогава.

      Delete
  2. emi imam lakove i dosta chervila ot mattovete i molivi za ystni i ochi.ot vsichko sam mnogo dovlona,kato kachesto i trainost.:)<3 lubima bujetna marka.

    ReplyDelete
  3. Много му се чудих на този хайлайтър като го засякох на щанда и май ме спечели :3 Изглежда ми идеален за on the go. И това черно червило леле <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Все още го очаква теста с наистина големите горещини, но засега се държи прилично :) А за on-the-go е наистина попадение, защото не се сещам за друг евтин стик-хайлайтър, май...

      Delete

Thank you for your comment!