Saturday 21 May 2016

Aura Contour Me! Bronzer

Лято, морето, сините вълни... И слънцето по кожата ми :) Рефрен, който тепърва започва да звънти с все сила в главата ми и не може да бъде спрян по никакъв начин. Точно по това време всеки малко или много започва да мечтае и за малко цвят по бузките, с който да излъже бледия зимен тен. На помощ, безусловно както винаги, идват бронзърите.


Официално откривам сезона с Aura Contour Me Bronzer в нюанс 401 Ibiza - продукт, създаден специално за контуриране. Тъй като не съм фен на този тип грим в силно забележимия му вариант, аз ползвам бронзиращите пудри под формата на числото 3 от всяка страна на лицето, наблягайки на скулите и съвсем леко докосвайки слепоочията и линията на челюстта. Именно поради тази причина се радвам на матовите формули за ежедневието си - те са доста по-щадящи, ако си пипна лицето, а аз нон-стоп си облягам лицето на ръцете...

Aura Contour Me Bronzer се помещава в изчистена кутийка с огледалце, удобна за носене в несесера, и е с приятен издълбан принт. Пудрата е матова и с топъл подтон - номер 401 Ibiza леко оранжевее (или бие на "златист тен"), но без да изглежда неестествено. Може би е съвсем малко по-топъл от перфектния тон за моята кожа и затова ми изглежда така. Формулата е фина и се нанася лесно върху кожата, създавайки ефирен воал на първо докосване. Натрупването е лесно, така че по-светлите момичета като мен трябва да внимават :) Откъм издръжливост не бих се оплакала, тъй като с добра основа издържа от сутрин до вечер. Проблем имам при слънчево време и жега, тъй като тогава кожата ми се омазнява доста и продуктът попива.


Бих казала, че нюансът и финишът на бронзъра са чудесни, ако търсите ефект контуриране, като съчетанието с хайлайтър по изпъкналите части е идеен вариант, според мен. Друга опция е нанасянето по тялото на местата, които оптически искате да "вталите": от външната и вътрешната страна на краката, например.

Няколко думи и за четката. За разлика от онази, която получих за предното ревю, тази за контуриране е пълен разкош във всяко отношение. Формата е перфектна за фино контуриране, а косъмчетата са невероятно меки и блендват продукта до съвършенство :)


Aura Contour Me Bronzer можете да откриете в Bonjour.bg, както и Lily - а ако сте от Пловдив, при нас ги има в Emi на Главната :)

* Продуктът ми е изпратен за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!