Monday 25 April 2016

Maybelline The Falsies Push Up Drama

Привет, момичета!

Днес ще си говорим за една доста странна за мен спирала :) Странна е, защото съчетава едно мое любимо качество с друго, което не понасям - но крайният ефект ми харесва все повече!


Maybelline The Falsies Push Up Drama е спирала за обем и драматично повдигане. Пластмасовата четка е със специално оформени бодлички, които обгръщат косъмчетата с продукт и ги повдигат едновременно. Поради тази причина, не е необходимо да извивате и задържате с четката - тя го прави автоматично. Нанасянето на продукта обаче е малък проблем - четката загребва доста от кремообразния туш и ако не внимавате, натрупването е буквално неизбежно. Затова, ако сте с дълги и сравнително гъсти мигли като мен, ви препоръчвам да имате едно наум и съвсем леко да плъзвате четката нагоре през миглите, без да движите зигзагообразно. По този начин издължавате, повдигате и си осигурявате немалък обем без слепване :)


Откъм издръжливост нямам никакви оплаквания, не съм забелязала ронене, а отмиването вечер е съвсем лека задача. Спиралата съществува и във водоустойчив вариант, ако сте фенове на този тип грим. Опаковката е доста интересна, първоначално си помислих, че съдържа две отделения - розовото и червеното :D

Като за финал - това е една спирала с малко нота бене откъм употреба, но доста приятен ефект. Ако обичате наистина драматичния завършек и манга миглите, нищо не пречи и да нанесете повече със зигзагообразни движения по миглите!


* Продуктът ми е предоставен за проба от марката.

5 comments:

  1. В началото и аз си мислех, че са две спирали, заради опаковката. :) Иначе много ми харесва, споделям твоето мнение.

    ReplyDelete
  2. Въобще не ми хареса супер е течна дано като поосъхне да е по добри

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не бих казала, че е течна (поне моята не беше), но може би съхне малко по-трудно. И други момичета споделиха за такива наблюдения, аз просто нямам проблеми с този тип формули... А иначе наистина при спиралите има един начален период, в който е трудно да се разбере дали си допадате или не :)

      Delete
    2. Моята е доста течна и затова съм я оставила настрани за малко ,опитах да си сложа но колкото и да внимавам си цапам и миглите ми се напластяват

      Delete
    3. Пробва ли да изтеглиш с четката от корените само нагоре (без да движиш хоризонтално) 1-2 пъти? При мен само по този начин няма сплъстяване и се получава наистина хубав ефект :) А самото зацапване може неразбирателство с конкретната форма на четчицата, не е от най-фините :)

      Delete

Thank you for your comment!