Thursday 7 April 2016

Be a Bella with Bell Cosmetics

Привет, момичета!

Днес ще си говорим за една бюджетна марка, която е на нашия пазар откакто се помня, но в последните година-две изживява своя ренесанс :) Става дума за Bell Cosmetics! Наскоро получих една сладка торбичка с техни продукти, сред които има две много сериозни попадения. Ще започна с тях :)


На първо място е спиралата Bell Secretale Mega Volume, която съдържа и арганово масло (като повечето неща на пазара в последните години, май). В златистата опаковка се крият доста сериозно изглеждаща четка и кремообразен туш. Благодарение на размера на четката, първите опити завършиха с леки петънца по клепачите, но се свиква бързо и лесно. След което започва истинската наслада от употребата на спиралата, тъй като за мен наистина си е удоволствие :) Четката успява да обгърне всяка мигла равномерно и без натрупване, а крайният резултат е удължени, перфектно разделени и подредени мигли. Не мисля, че бих нарекла точно този продукт Mega Volume, а по-скоро лесна ежедневна опция за красиви мигли. Както и да е, любовта се допълва от лекотата при отстраняване дори и с обикновен демакиант.


Другото наистина добро попадение е червилото Bell Royal Mat, на което така и не му открих номера/името на цвета. Загадка! За сметка на това, уникално кремообразната текстура и красивият розов nude нюанс ме накараха да сложа това червило в чантата си и да не го извадя вече втора седмица. Имала съм нужда явно точно от това :) Ако търсите наистина матов ефект, едва ли ще се разберете с продукта - финишът е по-скоро сатенен. И издръжливостта не е особено голяма, но тъй като балсаместото усещане при нанасяне ми харесва, няма да се тръшкам. Ароматът е типично червилен, леко old-school. Но според мен това червило си заслужава 10 от 10 и ще бъде издирено и в други нюанси!


Продължавам с не толкова добрите, но все пак интересни неща :) Получих за проба и сенките-стик Bell MajeStick Eyeshadow, за които не таях надежди за издръжливост отвъд обедната почивка. Оказа се, че греша и това не е никакъв проблем през целия ден, чак вечер започват леко да се събират. Това, което не ми харесва, е суховатата текстура на стика. Докато формулата поомекне от телесната температура, малко опъва клепача. Самият нюанс, номер 01, е бледо розово-бежово с много блясък. Пролетта нося доста такива нюанси, така че виждам съвместното ни съжителство, а съм склонна да пробвам и за плажа (въпреки че доста рядко стъпвам на плаж с нещо повече от слънцезащита) :)

Накрая ви запознавам с автоматичния молив Bell Long Wear Eye Liner. На първо четене прави впечатление текстурата - ужасно е мек, даже се притесних, че ще ми се разтече. Това прави нанасянето леко и не стресира клепачите. Определено трябват няколко минавания и внимание, за да се постигне перфектната черна линия, обаче, а да не говорим за размазването във вътрешното ъгълче... Не бих го препоръчала, ако сте фенове на ясните въгленовочерни линии или издръжливост, за съжаление.


За опаковките няма да говоря много - не очаквайте чудеса, но не очаквайте и най-лошото. Аз лично нямам големи претенции откъм вид за този клас козметика :)

Какво мислите? Имате ли любим продукт или интересен спомен с Bell Cosmetics?

* Продуктите са ми предоставени за проба от марката.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!