Thursday 22 October 2015

Transitional Lipstick Shades by Avon

Както неведнъж съм споделяла, червилата на Avon са с чудесно качество за цената си. Определено са ми една от любимата марка в този раздел, а той ми е един от любимите, така че... Днес ще ви покажа две червила, които за мен бяха перфектни през преходните месеци - за мен зимата официално пристигна с виненочервените си нюанси :)


Започвам с Avon Ultra Beauty Lip Stylo - нюансът се казва Sunset и бих го определила именно като нюанс за парти по залез в последните дни на лятото. Оранжево е, но бие леко на тиква, което го и прави толкова подходящ за началото на есента. Бях изненадана от текстурата при първи си досег с нея - някак восъчномека, нанася се гладко върху устните, но има нещо силиконово в цялата работа... За мен лично не е от най-приятните като усещане, но не бих драматизирала :) Покритието е средно и с матов финиш, а издръжливостта е приятно надеждна. Може би около 5-6 часа не се притеснявам за нюанса, но ако хапвам стабилно - подновявам. И дума не може да става за пресушаване, но ако нанесете на сухи устни, се събира покрай люспичките. Формата е изключително удобна за ретуш, което също е важно.

Sunset и Berry Cute
Червилото за 3D обем в нюанс Berry Cute пък е доста подходящо за дните, когато не съм много сигурна става ли за някое по-брутално бордо или още не е прекалено студено - представете си микс от слива и бордо, биещо на лилаво. Цветът е страшно наситен, с плътна покривност и леко гланциран финиш. Усещането при носене е много комфортно, но имайте предвид, че цветът цапа доста. Издръжливостта е добра, а и самият нюанс леко попива в устните и остава след изтриване. Бих казала, че това е поредното добро червило на Avon :)

И двата цветни "сладкиша" са с много подобен аромат - долявям нещо плодово и захаросано, което ми допада. Загледала съм и още един-два нюанса във всяка серия, но ще видим кога, тъй като отново се подлагам на червилена диета (за кой ли път...).

* Продуктите са ми предоставени за проба от PR.

2 comments:

  1. Оу, това бордо изглежда супер! :) Аз съвсем сериозно обмислям да си взема още цветове от 3Д серията, само трябва да реша кои, а това не е лесна задача.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berry Cute не е точно бордо, по-скоро слива или нещо по към лилавото :) Аз харесах много и Hot Pants, както казах - май няма да е скоро :D

      Delete

Thank you for your comment!